ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

“Oud van Goud” wint nipt Pub Quiz

Algemeen

In een goed gevulde kantine vond afgelopen vrijdag (15/12) de 2e UDI´19 Pubquiz plaats. 12 teams, 60 deelnemers, streden om de beker en munten maar vooral de eer. Het was een gezellige avond onder leiding van quizmaster Ruben Janssen. Vragen op allerlei gebied met uiteraard wat addertjes onder het gras.

Mooi te zien dat een Pubquiz voor alle leeftijden interessant is. Deelnemende teams van `Oud van Goud`; de vrijdagavond veteranen die nog een training hadden voorafgaand aan de Quiz, tot Timmy Love; de jonge garde met als teamcaptain Tim van den Hoven die de quiz helaas eindigde als rode lantaarndrager. Uiteraard mocht dat de pret niet drukken en kijken alle deelnemende teams terug op een geslaagde avond.

Bovenin was de strijd spannend tot en met de laatste ronde waarbij uiteindelijk met slecht één punt verschil gewonnen werd van “Op goed geluk”. De volgende UDI”19 Pubquiz staat gepland op vrijdag 11 mei 2018. Dit belooft een avond te worden met een bijzonder tintje die je niet mag missen. Later hierover meer, dus noteer alvast in je agenda!

Einduitslag:

Teamnaam

Totaal

Oud van Goud

60,5

Op Goed Geluk

59,5

Wij Gaan Alleen Maar Voor De Bitterballen

58,0

De Daltons

57,0

Nooit Genoeg, Nooit Naar Huis

56,5

Veteranen Udi

54,0

Tegen Beter Weten In

52,0

Mini

47,5

Team Perry

44,0

Vrolijke Vlinders

38,0

Rubberen Robbie's

37,0

Timmy Love

28,5

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.