ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Paul Rüpp stopt als voorzitter van UDI’19

Algemeen

Paul Rüpp stopt als voorzitter van voetbalvereniging UDI’19/CSU. Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) op 30 oktober 2017 treedt hij officieel af. Het bestuur van de voetbalclub draagt Ben Tuithof diezelfde avond voor als kandidaat voorzitter.

Het is eind oktober precies acht jaar geleden dat Paul Rüpp aantrad als voorzitter. “Ik trof in 2009 een grote vereniging aan, die midden in de samenleving stond. Met veel plezier en trots heb ik vanuit de voorzittersrol een steentje bij kunnen dragen om de club nog verder uit te bouwen, alsmede het aanzien van de vereniging in het amateurvoetbal te vergroten.

Na acht jaar is het een mooi moment om het stokje over te dragen. Ik heb altijd graag tijd vrij gemaakt voor UDI, maar ik merk dat het steeds meer knelt in mijn overvolle agenda. En een lust moet nu eenmaal geen last worden, daar schiet de vereniging ook niets mee op. UDI’19 verdient een voorzitter die zichtbaar is en aanwezig. Dat heb ik de afgelopen acht jaar getracht te doen.

Ik wil iedereen bedanken voor zijn/haar steun in welke vorm dan ook. Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die iedere keer weer geheel belangeloos hun tijd en energie in de vereniging steken. En natuurlijk ook dank aan mijn collega-bestuurders die ik erg veel succes wens bij het verder uitbouwen van de club.”

Ben Tuithof

De opvolger van Paul Rüpp wordt tijdens de ALV op 30 oktober voorgedragen door het bestuur van UDI’19/CSU. Ben Tuithof is geen onbekende voor veel leden van de voetbalvereniging. Hij heeft zelf jaren bij UDI’19/CSU gespeeld en heeft in diverse commissies gezeten. Ook is hij twee en een half jaar wethouder geweest binnen de gemeente Uden en runt hij het bedrijf FlowFirm.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.