ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

PSV Masters: een mooie samenwerking tussen UDI’19 en PSV (Update met foto's)

- Algemeen - Jeugd

Op zondag 1 juli was UDI’19/CSU het strijdtoneel van de PSV Masters. Maar liefst 27 teams van diverse verenigingen uit de regio streden om de hoogste eer. Er waren dan ook behoorlijk wat ouders en opa’s en oma’s om in het lekkere zonnetje te genieten van het voetbalspel van hun (klein)zoon of -dochter. En natuurlijk bevonden zich onder de toeschouwers ook diverse scouts van PSV.

PSV had zelfs Phoxy meegenomen. Gelijk aan het begin van het toernooi verscheen de mascotte van PSV gebroederlijk samen met UDI-mascotte Parky. Natuurlijk zagen de voetballertjes dat en zij wilden direct met hen op de foto. Phoxy nam daar dan ook uitgebreid de tijd voor. Ook broertjes en zusjes mochten met hem op de foto.

En natuurlijk werd er ook gevoetbald. Op zeven velden werd er 4x4 gespeeld in wedstrijden van 12 minuten. Er waren poules van 6,7 of 8 teams. En dat maakte dat er diverse wedstrijden gespeeld moesten worden. De spelertjes maakte het niets uit: ze gaven elke wedstrijd alles. De spelleiding was in handen van jongens van de O15-2 van UDI’19. Top mannen!

De finale bij geboortejaar 2011 ging tussen het team van UDI’19 4 en Vorstenbossche Boys 1. Na een 1-1 eindstand besloten zij samen dat ze samen eerste waren. Het ging immers om het plezier! De finale tussen de spelers uit 2010 ging tussen Berghem Sport 1 en UDI’19 1. Beide teams hadden in de poules alles gewonnen en dat beloofde dus een spannende finale. Uiteindelijk won Berghem Sport terecht.

Tijdens de prijsuitreiking kreeg elke speler nog een certificaat van deelname en een vaantje van PSV. Om 14.00 uur ging iedereen na een mooie dag voldaan naar huis. UDI’19 bedankt alle medewerkers en alle teams voor deelname aan de PSV Masters. Op naar de 13e keer in 2019.

 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.