ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen9
UDI19
CSU

Pupillentrainers en World Cup begeleiders gezocht

Algemeen - Jeugd

UDI’19/CSU zoekt voor enkele selectieteams en recreatieve teams nog pupillentrainers voor het komende seizoen. UDI’19 investeert in hun opleiding en biedt elke trainer de kans om zich door te ontwikkelen als trainer/coach. Daarvoor biedt de club cursussen aan, de trainers kunnen meedraaien in de circuittrainingen en ze kunnen veel leren van een ervaren collega trainer/coach.

Openstaande vacature bij de selectieteams Onderbouw:

  • Hoofdtrainer JO8-2
    (trainingsdagen maandag en woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur).

  • Assistent trainer JO8-2
    (trainingsdagen maandag en woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur).

  • Trainers / begeleiders Worldcup
    Verder zoeken we nog trainers/begeleiders die op de zaterdagmorgen mee willen draaien bij de 6-jarige wedstrijden van de World Cup.

Heb jij interesse om een jeugdteam te gaan trainen of bij de activiteiten van de World Cup mee te draaien, neem dan contact op met Technisch Coördinator Onderbouw Eric van Gogh / 06-23733066.

Vacature: Onderbouw Keeperstrainer

Alle jeugdige Onderbouw keepers kunnen een keeperstraining volgen. We hebben deze trainingen verdeeld in twee blokken. Op de maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur trainen de keepers van de JO8, JO9, JO10 en JO11 teams. Op de donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur zijn de keeperstrainingen voor de JO12 en JO13-teams.

Om elke week training te kunnen blijven geven zijn wij op zoek naar enthousiaste UDI’19 vrijwilligers die samen met Onderbouw Keepers Coördinator Arnold Lukassen een training willen verzorgen. Ervaring in het keepersvak is natuurlijk mooi, maar niet perse nodig. Je staat er zeker niet alleen voor, Arnold Lukassen en z’n team zullen jou helpen om tot een goede zelfstandige keeperstrainer te worden.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan bij Eric van Gogh / tco.onderbouw@udi19.nl

 

Op zoek naar JO19-2 trainer

UDI’19 is dringend op zoek naar een trainer voor het tweede team in de O19-selectie. De O19-2 speelt in de 1e klasse. Een diploma is een pre, maar zeker geen must. Je bent in staat spelers te motiveren en je weet een gezonde balans te vinden tussen prestatie en plezier.  Technische ondersteuning is eventueel mogelijk.

Heb je interesse? Stuur dan een reactie naar Gijs de Vocht / gdevocht@pdcu.nl

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.