ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Samenwerking Wolbert Fysiotherapie en UDI’19 met 4 jaar verlengd!

- Algemeen - Sponsoring

Bas Wolbert is met zijn praktijk al meer dan 4 jaar verbonden aan UDI’19/CSU. Wolbert Fysio verzorgt het GRATIS blessurespreekuur dat onder de naam “UDI zorgt” wekelijks wordt gehouden op de maandagavond en waarvan al onze leden gebruik kunnen maken.

“UDI zorgt” heeft de afgelopen jaren veel positieve reacties gehad van trainers, ouders en spelers gehad en we zijn daarom blij dat we de samenwerking met Wolbert Fysio hebben kunnen verlengen. 

Op zondag 4 februari jl. is een nieuw 4-jarig contract getekend waarin we naast de verlenging van “UDI zorgt” ook de wens hebben uitgesproken om samen te gaan werken aan het totale medische beleid van onze mooie vereniging. Om met de woorden van Bas Wolbert te spreken: “4 jaar is gelijk aan een Olympische cyclus en in die tijd kunnen we aan iets moois gaan werken. 

Namens het bestuur van UDI’19 willen we Bas bedanken voor de inzet en samenwerking van de afgelopen jaren en succes wensen om gezamenlijk met ons de volgende stap in de verbetering van ons medisch beleid te kunnen gaan zetten.

 

Opmerking: klik op foto dan kom je terecht bij de site van Wolbert Fysio!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.