ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Schoolvoetbal 2018; Leuk én gezellig!

Algemeen

Op de woensdagen 11 én 18 april was het op de UDI-velden een drukte van belang. De jaarlijkse schoolvoetbalkampioenschappen van Uden en omgeving stonden op het programma.

Op 11 april werd afgetrapt door de jongens met 12 elftallen en 28 zeventallen. Het werd een gezellige dag met goed voetbalweer. De organisator, Stichting Schoolsport Uden, had haar zaakjes goed voor elkaar. Men had de beschikking over een groot aantal vrijwilligers als scheidsrechter.

Een week later was het tijd voor de meiden. Bij een temperatuur van 26 graden was het een zware middag voor de meeste meiden. Maar liefst 38 meiden zeventallen werkten zich in het zweet. Wilma, in het clubhuis, kon het ijs niet aangesleept krijgen. Er werd gespeeld in twee categorieën, meiden uit groep 8 en meiden uit groep 7 van de basisscholen.

In totaal waren zo’n 1000 jongens en meiden actief op beide wedstrijddagen. Zij waren niet alleen afkomstig van de Udense scholen, maar ook kinderen uit Nistelrode, Zeeland, Volkel, Odiliapeel en Boekel deden met veel plezier mee. De uitslagen van de diverse poules waren als volgt:

  Jongens 11-tallen

  jongens 7-tallen

  meisjes A-teams

  meisjes B-teams

 

 

 

 

  1. Mulderke     

  1. Paulusschool

  1. Palster

  1. Vlasgaard (Zeeland)

 

 

 

 

  2. Beekgraaf (Nistelrode)

  2. Camelot

  2. Aventurijn    

  2. Marimba

 

 

 

 

  3. D’n Dijk (Odiliapeel)

  3. Brinck

  3. Vlieger (Volkel)

  3. Mulderke     

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.