ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

SCU / UDI’19 zaalvoetbal toernooien succesvol verlopen

Algemeen - Jeugd

Het jaarlijkse SCU / UDI’19-zaalvoetbal toernooien  in de Stigt is goed verlopen. Wederom door de steun van Supportersvereniging UDI’19 was het mogelijk om de zaal vijf dagen af te huren. De afgelopen week kwamen alle leeftijdscategorieën aan de beurt en met ruim 250 deelnemers is het wederom een succes te noemen. Ondanks dat er op het laatste moment altijd wat afmeldingen en wijzigingen zijn is het mede door de inzet van de (jeugdige) vrijwilligers heel soepel verlopen.

Competitie was er volop maar sportiviteit en respect naar elkaar toe was ook in de zaal ruim aanwezig. Het O15 toernooi op zaterdag was spannend en competitief voor de spelers maar ook de begeleiding, die bestond uit o.a. spelers van JO19-1, maakte er een onderlinge wedstrijd van. Fanatiek en met veel lol namen zij de coaching op zich. Het medewerkers toernooi was ondanks dat we maar 4 teams op de been konden brengen een mooie happening waarbij de gezelligheid in de kantine nog even voortduurde. Ook de allerkleinste mochten hun toernooi spelen waarbij de ranja, mandarijntjes en medaille na afloop in de smaak vielen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar de veelal jeugdige vrijwilligers en in het bijzonder Luuk Kuijstermans die alle dagen in de zaal de kar heeft getrokken en de wedstrijdschema’s soms op het laatst nog moest aanpassen. We hopen ook volgend jaar weer op de steun van de vrijwilligers te mogen rekenen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.