ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Simpele overwinning UDI in beker tegen HBSV (7-0)

Algemeen - UDI-1

Bij een temperatuur net onder het vriespunt won UDI donderdagavond in de 4e bekerronde eenvoudig van derdeklasser HBSV uit het Limburgse Blerick. Na het eerste kwartier had de Udense ploeg de volledige controle en na een 3-0 ruststand werd het uiteindelijk 7-0. UDI plaatst zich daarmee bij de laatste zestien in de districtsbeker.

Simpele overwinning UDI in beker tegen HBSV (7-0)

De opstelling kende vanavond weinig verrassingen met alleen Pennings die ontbrak en een individuele training aan het afwerken was maar daarvoor in de plaats was van Geelkerken weer terug op het middenveld. De eerste 15 tot 20 minuten kwam HBSV nog wel enkele keren over de middellijn maar doelman van der Horst kende vandaag zoals verwacht een rustige avond. Na een kwartier spelen was het Gakpo die op aangeven van Wassenberg de score opende. Na ruim een half uur was het dezelfde Gakpo die een voorzet fraai ineens met een volley via de binnenkant van de paal in het doel werkte. Kort voor de rust was het nu Gakpo die de voorzet gaf en Wolf goed zag binnen knikken.

Na de pauze was het eenrichtingsverkeer en wist UDI als snel de score uit te bouwen via treffers van Van Dijk en invaller Oomen. De Udense ploeg kwam nu regelmatig tot goede combinaties maar zag uitstekende acties van Wassenberg en Meulink beide eindigen op de lat. Kort ervoor had v.d. Heuvel ook nog doel getroffen via een gekraakt schot. De mooiste treffer van de avond kwam van de voet van Kerkhof die van ruim twintig meter de bal met veel gevoel met een fraaie boog over de HBSV-doelman in het doel wist te plaatsen.

Simpele overwinning UDI in beker tegen HBSV (7-0)

Uiteindelijk dus een eenvoudige overwinning en daarmee is UDI in ieder geval weer een ronde verder in de districtsbeker. Komend weekend kan Uden carnaval gaan vieren en in het weekend na de carnaval maakt UDI zich op voor de verre uitreis naar het Zeeuwse Vlissingen.

UDI: van der Horst, Koca (62. Wijdeven), van Dijk, Hofmeijer (46. Oomen), Kerkhof, van Geelkerken, Wolf, Gakpo (62. Meulink), v.d. Heuvel, Wassenberg en van Hout.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.