ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Special Olympics-spelers bedanken scheidend voorzitter Paul Rüpp

Algemeen - G-voetbal - Jeugd

Thom de Klein, speler van de ploeg die in 2015 zilver won op de Special Olympics World Games, zorgde gisteravond voor een bijzonder moment tijdens de Algemene Ledenvergadering. In een kort persoonlijk woord dankte hij namens de gehele G-groep oud-voorzitter Rüpp voor zijn inzet voor de G-groep.

Special Olympics-spelers bedanken scheidend voorzitter Paul Rüpp

Er waren uiteraard vele mooie woorden aan het adres van Paul Rüpp die na acht jaar voorzitterschap afscheid nam maar het gebaar vanuit de G-groep was toch wel iets bijzonders. Een aantal spelers welke in 2015 mee hebben gedaan aan de Special Olympics World Games in Los Angeles vonden dat zij Paul moesten bedanken voor zijn inzet en enthousiasme voor het G-voetbal in het algemeen en dit evenement in het bijzonder.

Deelname aan deze Games betekende voor zowel de deelnemers als de coaches een ervaring die ze zich altijd zullen blijven herinneren. Voor de spelers was het zoals Paul ook goed verwoordde echter zoveel meer. Een groepje ingetogen sporters kreeg in de aanloop naar het evenement zienderogen steeds meer zelfvertrouwen en groeide enorm in persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen twee jaar hebben we die persoonlijke groei op verschillende momenten kunnen zien en dan niet alleen bij UDI maar zeker ook thuis en op het werk.

Gisteravond was er weer zo'n typisch moment toen aanvoerder Thom de Klein tijdens de rondvraag het woord vroeg, naar voren kwam en ten overstaan van een volle kantine zijn dank uit sprak richting Paul. Geassisteerd door doelman Bernd Derksen kreeg de scheidend voorzitter naast een stevige handdruk een waardebon van Brownies & Downies en enkele andere kleine presentjes. Een geweldig moment van deze Toppers waarvan niemand ruim twee jaar geleden had kunnen vermoeden dat ze een dergelijke actie zouden durven doen. De slogan van de Special Olympics "Changing lives, Changing attitudes" werd vanavond weer eens onderstreept.

Special Olympics-spelers bedanken scheidend voorzitter Paul Rüpp

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.