ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Spectaculaire opening EASTER Open Toernament

- Algemeen - Jeugd

Dit jaar zal UDI’19/CSU voor de 2de keer deelnemen aan het International Football Tournament Easter Open en wel op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart en zondag 1 april a.s.

Na een zeer succesvolle opening en 2 mooie toernooidagen tijdens de  2017 editie heeft de organisatie UDI’19 gevraagd om de opening nogmaals te verzorgen. Dankzij de steun van onze sponsor Workpol Afbouw BV, is het wederom gelukt een mooi programma voor te schotelen. Geheel volgens traditie zal het internationale jeugdtoernooi worden gespeeld in het Paasweekend op 30 en 31 maart en 1 april a.s. De officiële opening vindt plaats op vrijdagavond 30 maart vanaf 18.30 uur, gevolgd door de groepswedstrijden op zaterdag 31 maart. Op zondag 1 april vinden de plaatsing- en finalewedstrijden plaats. Voor elk team zal er een leuke attentie zijn. De teams die de eerste tot en met vierde plaats bereiken ontvangen een beker, waarbij de winnaar ook nog naar huis mag met ‘de Cup met de grote oren’.

Programma Easter Open(ing) 2018

18.30                 Sportpark Uden open voor publiek

18.30                 Meet & Greet met de organisatie  Easter Open Tournaments

18.30 / 22.30     Start orkest “BB COOL”

18.30                 Start Easter Open Winner Cup 2018 (i.s.m. Jeugdopleiding UDI’19 en
                          Keeperschool van der Kruijssen)

19.00                 Walking football & G-voetbal wedstrijd (hoofdveld UDI ’19)

19.30 / 20.15     Officiële opening / openingswoord burgemeester Hellegers en TVGSPORTS /
                          volksliederen en vlaggenparade

21.15                 Einde Easter Opening Winner Cup 2018 en prijsuitreiking

21.30                 Grandioos Easter Open 2018 vuurwerkshow

22.30                 Einde officiële opening, feest gaat verder in de kantine

Wereldwijd verbinden

Het Easter Open is een groot internationaal voetbaltoernooi in de regio land van Cuijk & Maasduinen en sinds kort ook in het Westen en Oosten van het land. Tijdens Pasen verwelkomen een 20tal sportparken een record aantal deelnemers, meer dan 600 teams uit maar liefst vijftien landen. Door voetbalsport als middel in te zetten, zorgt het Easter Open voor verbindingen tussen kinderen over de hele wereld. Deelnemende landen zijn naast de Europese landen ook Japan, Mozambique, Nigeria, Zuid Afrika en de USA!

Voor UDI’19/CSU lijkt het organiseren van een groot evenement als de International Easter Open misschien een routineklus. Het draaiboek van vorig jaar is weliswaar voor de dag gehaald maar om het aansprekend te houden hebben we toch weer e.e.a.  aangepast. We hopen daarmee weer een aantal unieke en leuke activiteiten te gaan  neerzetten. Er is een uitgebreid programma  waarvan wij weten dat ze bij u in de smaak zullen vallen.

BB-COOL, een Udens band met pit

Vanaf 18.30 uur is de bekende Udense band BB-COOL op het sportpark aanwezig waarbij u, tijdens hun muzikale optreden, een drankje en een hapje kunt nuttigen in een van de mooiste clubhuizen van Nederland. Op het overdekte terras of op het uitgebreide horecaplein met gezellige zitjes.BB COOL is een Udens coverband die elk optreden tot een feest maakt. Ze spelen Soul- Disco en Rockcovers met passie!

Easter Open Cup Winner 2018

Nieuw tijdens de opening is de Easter Open Cup Winner 2018. Een gevarieerd spellencircuit wat wordt georganiseerd en begeleid door de jeugdopleiding van UDI’19 in samenwerking met Keepersschool van der Kruijssen. Alle aanwezig teams tijdens de opening kunnen meedoen. Het circuit staat opgesteld op de kunstgras- en trainings velden. Enkele onderdelen zijn Stropdas schieten, Voetbal Darts, Speed Check en penalty schieten.

G-Voetbal wedstrijd

Ook het G-voetbal maakt deel uit van de grote sport die wereldwijd word beoefend. Ook UDI’19/CSU draagt deze groep een warm hart toe. Nog vers in het geheugen zit het schitterende evenement waar een afvaardiging van onze vereniging als Oranje-Leeuwen heeft deelgenomen. Tijdens de Special Olympics in Los Angeles, USA, hebben de sporters en begeleiding Uden en UDI’19 wereldwijd op de kaart gezet. Een prachtige ervaring! Mocht u nog geen kennis hebben gemaakt met deze mooie afdeling van onze vereniging dan moet u zeker gaan kijken naar de wedstrijd UDI’19/CSU – Vianen die om 19.00 uur op het hoofdveld aanvangt.

Spectaculair vuurwerk

De openingsavond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow met special effects die nog nooit in Uden zijn vertoond, waarbij de haartjes op uw armen overeind gaan staan! Dit wilt u niet missen? Kom vrijdagavond 30 maart naar sportpark ‘Parkzicht’ in Uden.

Veel deelnemende UDI'19/CSU teams

Na het succes van vorig jaar was ook dit jaar de animo bij de UDI’19/CSU teams erg groot om deel te nemen aan het Easter Open. Helaas was het niet mogelijk om alle teams in te schrijven maar met de deelname van maar liefst 29 UDI’19 teams is de vereniging ruim vertegenwoordigd!

Toernooi op 31 maart en 1 april op Sportpark Parkzicht

Op zaterdag zullen de voorrondes/poulewedstrijden plaatsvinden op de diverse sportparken. Ook bij UDI’19 zullen er in de ochtend en middag veel Internationale teams aanwezig zijn om hun poule wedstrijden af te werken. Aan de hand van de poule uitslagen zullen de schema’s voor zondag bekend gemaakt worden.

Op zondag 1 april zullen er maar liefst 68 teams uit o.a. Nederland, Engeland, Denemarken en Japan hun opwachting maken voor de finale dag. Verschillende leeftijdscategorieën zullen hun wedstrijden afwerken op hele en halve velden.

Tijdens beide dagen zal de horeca op volle kracht draaien en zorgen voor voldoende eten en drinken gedurende de dag. Daarnaast zal op zondag Intersport aanwezig zijn met kleding, schoenen en accessoires met aantrekkelijke kortingen.

Vijftien deelnemende landen met in totaal ruim 600 teams.
Belgium - 3 ;                   Mozambique – 1 ;             Denmark - 54 ;  
Finland – 1 ;                   Wales - 20 ;                       USA - 6 ;
Germany - 6 ;                 The Netherlands - 319 ;    Japan – 2 ; 
Ireland - 1 ;                     Scotland – 11 ;                  Norway – 1 ;  
United Kingdom – 175 ;  Nigeria – 1                        en South Africa - 3 teams.

Uiteraard is de toegang op alle dagen gratis dus kom naar Parkzicht en proef de unieke sfeer van het Easter Open Tournament én UDI’19/CSU op Sportpark Parkzicht!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.