ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Op gebied van sponsoring is voetbalvereniging UDI’19/CSU altijd toonaangevend en vernieuwend geweest in de lokale en regionale sportwereld. De Businessclub van de vereniging is één van de voorbeelden hiervan.

Sponsorcontracten ondertekend (Update: foto's)

De inmiddels meer dan 90 leden van de Businessclub hebben van deze ontwikkeling dankbaar gebruik kunnen maken. Naamsbekendheid en publiciteit hebben zorg gedragen voor een begrip van de sponsornamen in de regio.

Ook zo op zaterdag 2 september jl. tijdens de Open Dag was het een drukte van jewelste in de bestuurskamer van UDI’19/CSU. Maar liefst tien sponsoren tekenden een nieuw of verlengden hun contract. Paul Rϋpp, voorzitter van UDI’19/CSU, roemde in zijn voorwoord de betrokkenheid van sponsoren en de steun die zij geven om een verbintenis mogelijk te maken. Een mooi voorbeeld is het nieuwe multifunctionele Led Board van 3 bij 5 meter. Het multifunctionele scherm is mede tot stand gekomen door een samenwerkingsverband van drie sponsoren en ondertekend door Tronix Lighting BV Uden, Workpol Afbouw BV Uden en Keramische Natuursteen Tegels Mexim BV Uden.

De Laat Assurantiën en Wolbert Fysio, beiden uit Uden, verlengden hun bestaande sponsor/Business Club contracten. Ook verwelkomt de club vijf nieuwe Business Club leden: Applepie communicatie, Mijn Kapper Today, Robert van Roosmalen Houten Vloeren allen uit Uden en Van Dam Gevelproducten uit Veghel en Fassbenders Touringcars uit Zeeland.

Ook zondag a.s. voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen VC Vlissingen worden er wederom contracten ondertekend.

Het bestuur en de sponsorcommissie van UDI’19/CSU zijn de sponsoren dankbaar voor de financiële bijdrage voor de  ontwikkeling van de club.

Foto's contractondertekening

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.