ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Spraakmakend 7 x7 toernooi in Keldonk

Algemeen

Een van de meest spraakmakende en gezelligste toernooien van de regio Uden - Veghel is het 7 tegen 7 toernooi van RKVV Keldonk met een unieke opzet en sfeer.

Dit  jaar deden er 19 teams mee verdeeld over drie poules, op zaterdag 23 juni jl.. “Oud UDI’19” was ingedeeld in de sterke poule B.

De ploeg uit Uden ging voortvarend van start door de eerste wedstrijd met 2-0 te winnen van Mister Finance. Daarna volgden nog drie overwinningen tegen v.d. Rakt/van Zutphen (2-0), Broviand (2-1), en Houtse Kluppels (1-0). De vermoeidheid bij de “oudjes” eiste zijn tol en dat sloop er tegen Mariahout al een klein beetje in door 0-0 gelijk te spelen. Door deze resultaten was men al verzekerd van een finale plaats en deed men het tegen XL Company wat rustiger aan om de krachten voor de finale te sparen. Er werd met 2-1 verloren.   

In de finale moest met het opnemen tegen de winnaar van poule A 7e Sunday. De Udenaren waren voetballend heer en meester en wonnen voor de tweede keer op rij verdiend het toernooi met 2-0. Het gezellig samenzijn duurde nog voort tot in de kleine uurtjes.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.