ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Stefan Hoogsteder nieuwe hoofdtrainer jubileumseizoen UDI'19/CSU

- Algemeen - Senioren - UDI-1

Stefan Hoogsteder wordt met ingang van het jubileumseizoen 2018-2019 de nieuwe trainer van de eerste selectie van UDI'19/CSU.

Nadat UDI’19 begin november 2017 bekend maakte dat de wegen met de huidige hoofdtrainer Bert Ruijsch zouden gaan scheiden aan het eind van het seizoen 2017/2018, is de Technische Commissie aan de slag gegaan een nieuwe trainer te zoeken.  De Technische Commissie heeft na het opstellen van een profiel een vacature geplaatst. UDI’19 heeft zich mogen verheugen op een groot aantal reacties. Hieruit is de keuze gemaakt voor Stefan Hoogsteder.

Stefan Hoogsteder is 33 jaar en woont samen met zijn vriendin en hun vier kinderen in Driel. Stefan is werkzaam in het voortgezet onderwijs in Arnhem als gymdocent en is coördinator van de sportklassen. Als voetballer was hij actief bij RKHVV uit Huissen en heeft de kans gekregen om fulltime te gaan werken bij FC Twente. Hij is daar zes jaar actief geweest als trainer van onder andere de jeugdteams JO13, JO14 en de JO17. Na zijn periode bij FC Twente is hij weer gaan werken als gymdocent. De afgelopen vier seizoenen is Stefan Hoogsteder hoofdtrainer geweest bij VDZ uit Arnhem en bij DIO'30 uit Druten.

Het bestuur van UDI’19/CSU is uitermate tevreden over het gevoerde selectieprocedure en is overtuigd een passende trainer gevonden te hebben: “Stefan is jong, talentvol, sociaal vaardig, enthousiast, zéér ambitieus en zéér gemotiveerd om bij UDI’19 aan de slag te gaan. Hij heeft ervaring met het werken met ervaren spelers alsmede jonge spelers. Wij zien in Stefan de ideale trainer om onze visie te verwezenlijken!”

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.