ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Super opvallend dynamisch LED scherm bij UDI’19/CSU

Algemeen - Sponsoring

Een super opvallend dynamisch LED scherm op sportpark “Parkzicht” is het nieuwste concept voor reclame-uitingen bij UDI’19/CSU. Een multifunctioneel Led Board van 3 bij 5 meter geplaatst op een aluminium paal van 10 meter hoogte.

Bovendien is dit het eerste Led Board in Nederland dat 180° gedraaid kan worden van het hoofdveld richting het terras waardoor het scherm op bijna alle velden en vanaf de Rondweg zichtbaar is. Het scherm is snel en staat op een strategische plaats aan het hoofdveld en kan door bezoekers van wedstrijden niet over het hoofd worden gezien.   

Tijdens de Open Dag van zaterdag 2 september jl. heeft de introductie van het led–scherm plaats gevonden. Als adverteerder komt u met uw bedrijfslogo of filmpje zeven dagen per week honderden keren in beeld. De reclame uitingen op het full colour led-scherm zijn dynamisch en vallen door de bewegingen extra op; een gegarandeerde exposure voor uw bedrijf.

Aanleverspecificaties:

Filmpjes en foto’s bij voorkeur aanleveren in HD formaat 1920 x 1080 (groter mag ook)

Adverteerders die een filmpje willen maar het zelf niet kunnen aanleveren kunnen ook de gewenste losse foto’s en/of bewegende beelden aanleveren en dan wordt er een filmpje van gemaakt. Voor meer info:sponsoring@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.