ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Vrijdag 11 mei was het zover: de officiële aftrap van ons jubileumjaar. We kijken met trots terug op een geslaagde avond! 

Met maar liefst 200 aanwezigen was het een gezellige avond. Dit alles mede mogelijk gemaakt door de grote inzet en betrokkenheid van onze leden, de supportersclub en sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen.

Om 19.00 uur trapte, onze presentator en trouw UDI’19 lid, Marco van Hooft het jubileumjaar af met mooie woorden over de afgelopen jaren van onze club UDI’19. Aansluitend vulde Harold van Zutphen, algemeen bestuurslid en voorzitter jubileum commissie 100 jaar, zijn woorden aan met informatie over de geplande jubileumactiviteiten en de commissie 100 jaar. 

Vervolgens vertelde Gert Dozeman, commissielid “Elftal van de Eeuw”, vol enthousiasme over het formeren van het “ Elftal van de Eeuw”. Marco van Hooft onthulde iedere genomineerde keeper doormiddel van mooie anekdotes. 

Om de aftrap compleet te maken nodigden Ben Tuithof, voorzitter algemeen bestuur UDI’19, de vier jarige UDI’19 leden uit om naar voren te komen, bestaande uit Christa van der Wijst, Jason Kleijnen, Jayden Maikoe en Levin van de Westering. De jarigen legden om beurten hun hand op de bal waarna de presentatie werd gestart. Naast de count down klok hierin werden door de supportersclub fakkels ontstoken en werd de aftelklok uiteindelijk geactiveerd. Dit zorgde voor een heus kippenvel moment. Op de website als op al onze schermen is nu zichtbaar hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog duurt voordat het 11 mei 2019 is en we officieel 100 jaar worden.

De avond werd verder vervolgd met onze UDI’19 Pub Quiz. Door de vele aanwezigen konden er 19 teams worden samengesteld. De “UDI’19 Pub Quiz trofee” werd gewonnen door het team “Vriendjes van de Quiz Master.” En nee, het is geen ‘doorgestoken kaart’, ze hebben deze oprecht gewonnen!

We kijken in ieder geval terug op een geslaagde avond. Nu kan het aftellen beginnen en zullen er in ons jubileumjaar nog diverse activiteiten gaan volgen. 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.