ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Maandagavond 14 mei vond de halve finale van de beker (1ste klasse) plaats In Gennep tegen Vitesse ’08 JO13-1. In de reguliere competitie was deze tegenstander een ware angstgegner.

Voorafgaand aan deze bekerwedstrijd werden in het bekertoernooi overwinningen geboekt tegen Handel, Boekel Sport (gelijkspel), Gemert, FC de Rakt en SES.

Alle jongens van UDI’19 JO13-3 lieten een geconcentreerde warning-up zien op het mooie kunstgrasveld in de warme zon. Het gevoel was goed, zeiden een paar spelers na afloop. De staff van dit team heeft het goed voor elkaar dat elke positie minstens dubbel bezet kan worden wat het spel alleen maar ten goede komt. De wedstrijd begon in evenwicht. Toch opende de tegenstander de score doordat niet fel genoeg werd ingegrepen. UDI herstelde zich snel door een goal van Jesse en bracht de stand op 1-1. Daarna trok UDI het spel steeds meer naar zich toe. De middenvelders (Thijs, Finn, Willem, Ruben) wonnen de strijd op het middenveld. De verdedigers (Sefa, Talha, Robbe, Jop en Sep) bouwden een ware muur. Robbert, onze goalie, hield zijn doel met nog een paar mooie reddingen schoon.

De rust werd met 1-3 ingegaan. De tegenstander kwam wat later uit de rust op het veld. Schijnbaar hadden ze een plan in petto. Onder de indruk waren onze mannen daar niet van en kwam men niet meer in de problemen. De aanvallers Tygo, Mika (2 doelpunten), Jesse (2 doelpunten) en Milan bleven hard werken en gevaarlijk. Tim kwam kort voor tijd, na veel blessureleed dit seizoen, in het veld en kopte direct de op maat geleverde cornerbal binnen. Deze 1-5 einduitslag was zeer verdiend en kwam tot stand door hard werken, de duels winnen en samen de strijd aangaan 60 minuten lang. We gaan op weg naar Oeffelt op 2 juni waar de boys de bekerfinale gaan spelen tegen SDDL/Ravenstein JO -13-1 !!