ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Thuis tegen IFC of wint Koning Winter?

Algemeen - UDI-1

Wanneer we de weersverwachtingen moeten geloven lijkt het op het moment van schrijven dat de kans nihil is dat UDI en IFC elkaar komende zondag zullen gaan ontmoeten. Met temperaturen die overdag nog ruim onder nul blijven lijkt voetbal op het Udense natuurgras onmogelijk maar het blijft afwachten.

Thuis tegen IFC of wint Koning Winter?

UDI moest afgelopen zondag toch wel een kleine teleurstelling verwerken toen bleek dat Gakpo, Pennings en Oomen op het laatste moment niet beschikbaar waren. In het duel met Vlissingen wist men bovendien de kansjes die er waren niet te verzilveren en was het de thuisploeg die dat wel kon en dus de drie punten in eigen huis wist te houden. Komende zondag staat met IFC weer een tegenstander op het programma welke kort bij de Udenaren op de ranglijst staan. Afgelopen weekend speelde IFC tegen Juliana'31 en won met 1-0 terwijl men een week voor de carnaval knap gelijk speelde tegen koploper OSS'20.

Het eerste onderlinge duel tussen beide ploegen was de start van het seizoen toen UDI in Hendrik-Ido-Ambacht een 1-1 gelijkspel wist te behalen. Beide ploegen hadden toen de nodige kansen en het gelijkspel was uiteindelijk wel een terechte uitslag. UDI zal graag willen winnen om de aansluiting te behouden en wanneer de zieken van afgelopen week weer hersteld zijn heeft trainer Ruijsch weer de nodige keuzes en zijn we benieuwd hoe de basiself eruit gaat zien. Maar zoals gezegd zal het vooral afwachten worden of er gezien de weersverwachtingen uberhaupt wel gespeeld kan worden. 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week • Jay Bergmans

Hallo, ik ben Jay Bergmans en ik ben 7 jaar. Ik voetbal nu ongeveer anderhalf jaar bij UDI'19. Ik speel bij het team JO8-6 waar ik iedere week met veel plezier naartoe ga. Het leukst aan voetbal vind ik partijtje spelen en dan het veld verdedigen. Ik heb 1 grote broer, Roan. Ook hij voetbalt bij UDI en samen hebben we veel lol. Buiten voetbal ben ik gek op knuffelberen, gamen en lezen. Donald Duck en de grote encyclopedie voor kinderen zijn daarin mijn favoriet. Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week mag zijn en kijk ernaar uit om met de grote spelers van udi het veld op te gaan. Ik voorspel dat ze met 2-0 gaan winnen!
Groetjes Jay

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Oogenlust bloemen Uden, in de Prior van Milstraat in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.