ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Toeslag contributie jeugd selectieteams

Algemeen - Jeugd

Beste ouders, verzorgers,

Uw kind speelt komend seizoen in een selectieteam. Deze mail is bedoeld om u te informeren over de “toeslag contributie voor selectieteams”.

Toeslag voor extra gebruik faciliteiten

Bij UDI’19 hanteren we sinds het seizoen 2016-2017 een toeslag op de contributie voor kinderen die in een selectieteam spelen. De reden hiervoor is dat selectieteams meer gebruik van onze faciliteiten en getraind worden door betere trainers. Aangezien voorheen door iedereen evenveel contributie werd betaald, werd dit als onrechtvaardig ervaren. Aan dit bezwaar zijn we tegemoet gekomen door te gaan differentiëren in contributie.

De contributie bedraagt voor de bovenbouw 10 € per kwartaal en voor de onderbouw 5 € per kwartaal. Dit wordt geïnd via automatische incasso.

Toeslag voor kleding (JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO13-1, JO9-1)

Indien uw kind speelt in de JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO13-1 of JO9-1 wordt de kleding verzorgt door UDI’19. Uw kind krijgt de beschikking over wedstrijdtenue, trainingspak en tas. De wedstrijdkleding wordt gewassen door UDI’19. Het trainingspak en de tas worden aan uw kind in bruikleen gegeven.

  • De kosten voor gebruik van de kleding en het wassen van het wedstrijdtenue zijn 12,50 € per kwartaal.
     
  • Voor het trainingspak en de tas wordt een borgsom van 25 € in rekening gebracht met de incasso van het 3e kwartaal 2017. Na ontvangst in goede staat van het trainingspak en de tas wordt de borgsom aan het einde van het seizoen terugbetaald.

Incasso van de toeslag

Normaal gesproken wordt de incasso gelijktijdig geïnd met de incasso van de normale contributie. Omdat aan het begin van het seizoen nog niet alle teams definitief waren ingedeeld is met de incasso van het 3e kwartaal 2017 gewacht tot week 36. Deze week wordt de toeslag voor het 3e kwartaal van 2017 geïnd.

Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u zich richten tot Harold van Zutphen (oz@udi19.nl) of Mark van de Burgt (penningmeester@udi19.nl).

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.