ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Topdealplaza Uden en De Barbier Uden tekende sponsorcontract

Algemeen - Sponsoring

Voorafgaand aan de wedstrijd UDI’19/CSU – Woezik was het gezellig druk in de bestuurskamer/sponsorhome van de thuisclub. Er  werden twee nieuwe contracten ondertekend bij de ambitieuze club uit Uden.

Voorzitter Ben Tuithof heette iedereen van harte welkom namens het bestuur en de sponsorcommissie en in het bijzonder de sponsoren die vandaag een contract ondertekenen. “Hij is blij met de sponsors, die een onmisbare bijdrage leveren aan de vereniging. UDI’19/CSU is een toonaangevende vereniging in de regio Uden, die zowel jeugd- recreatie- als topvoetbal verder wil ontwikkelen. Dankzij onze sponsoren kunnen wij het beleid dat wij voor ogen hebben verder doorvoeren”.

Als eerste ondertekende Stefan van Boxmeer eigenaar van Topdealplaza in Uden. Bij Topdealplaza kunt u terecht voor uw raamdecoratie, vloeren, zonwering en producten voor het buitenleven. Zij bieden verschillende expertises aan onder één dak, zodat u slechts één partij nodig heeft waar u terecht kunt voor alles in en rondom uw huis! Topdealplaza werkt uitsluitend met merken van topkwalitieit, A-merken. De leveranciers zijn met zorg voor u uitgekozen.

De showroom van Topdealplaza is gevestigd aan de Loopkantstraat 18 B in Uden. Zie voor hun website https://www.topdealplaza.nl/

 


Vervolgens ondertekende Dzemal Music van De Barbier zijn sonsorcontract. Hij is de enige echte Barbier in Uden en gespecialiseerd in het knippen van heren en het scheren van baarden. Het moet echt een uitje voor mannen zijn en het is echt een beleving om hier te komen.

Dzemal biedt klanten ambacht en kwaliteit en stijl. De Barbier van Uden is gevestigd aan Botermarkt 1a in Uden. Zie de website http://de-barbier-van-uden.business.site/

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.