ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Trainer VR 1 Janine Rongen verlengd haar overeenkomst met UDI’19

Algemeen - Vrouwen

Nadat eerder al overeenstemming met Janine Rongen was bereikt om nog minimaal een jaar langer aan UDI’19/CSU verbonden te blijven is dit middels het tekenen van een nieuw contract bekrachtigd.

Voorafgaand aan de wedstrijd van UDI 1 tegen Baronie, na een vriendschappelijke wedstrijd van VR1, werd er door voorzitter Ben Tuithof even stilgestaan bij de ambities van UDI’19 ten aanzien van het Vrouwen en Meiden voetbal. Met het verlengen van het contract van Janine kunnen we als vereniging de ingeslagen weg op een goede manier voortzetten.

De positieve samenwerking met overige begeleiding, Technisch Coördinator Michel Theunisz én het mede verantwoordelijkheid willen dragen voor de ambities van de Vrouwen/Meiden afdeling geeft voldoende wederzijds vertrouwen om ook komend seizoen samen te werken en een positieve impuls te geven aan het Vrouwen/Meiden Voetbal bij UDI’19/CSU.

Op foto vlnr: Technisch Coördinator Vrouwen Michel Theunisz, Trainer Janine Rongen, Voorzitter Ben Tuithof en Vzt. Organisatorische Zaken Harold van Zutphen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.