ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Bij UDI’19/CSU willen we trainers/leiders de kans geven zich verder te ontwikkelen tot een coach die weet hoe je kinderen beter kunt leren voetballen en tegelijkertijd weet hoe je het plezier in het voetbalspel kunt bevorderen. Een goed geschoold kader zorgt voor een betere jeugdopleiding.

En daarom geven we de Cursus JeugdVoetbal Trainer/Coach (JVTC). De cursus is gericht op de startende trainer/begeleider. Onderdelen van de cursus zijn: (1) begeleiden van spelers binnen een team, (2) begeleiden en coachen van spelers tijdens wedstrijden en (3) begeleiden en coachen van spelers tijdens trainingen.  

Met praktijkgedeelten en cursusmateriaal van de KNVB worden tips en trucs gegeven om een betere trainer/coach te worden. De cursusdocent is Eric v. Gogh. De cursus is gratis en zal plaatsvinden bij UDI’19. Meer info op het bijgevoegde document. 

Planning:

Introductie          maandag 13 november van 19.30 tot 21.00 uur.

Bijeenkomst 1    maandag 4 december van 18.30 tot 21.30 uur.

Bijeenkomst 2    maandag 18 december van 18.30 tot 21.30 uur.

Bijeenkomsten 3 en 4 worden gepland na de winterstop.  

Houd er rekening mee dat je tussen de bijeenkomsten door diverse opdrachten krijgt om uit te voeren bij je eigen team. Nadien zal er nog een moment worden gekozen voor het uitreiken van de certificaten.  

Aanmelden kan t/m zondag 5 november, stuur 'n mailtje naar opleidingen.jeugd@udi19.nl

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.