ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Trainerscursussen bij UDI’19/CSU

Algemeen - Jeugd

Bij UDI’19/CSU willen we trainers/leiders de kans geven zich verder te ontwikkelen tot een coach die weet hoe je kinderen beter kunt leren voetballen en tegelijkertijd weet hoe je het plezier in het voetbalspel kunt bevorderen. Een goed geschoold kader zorgt voor een betere jeugdopleiding. Daarom bieden we de volgende 2 cursussen aan:

Cursus JeugdVoetbal Trainer/Coach (JVTC)

Na een succesvolle eerste JVTC-cursus in augustus/september, willen we een nieuwe cursus organiseren. De cursus is gericht op de startende trainer/begeleider. Onderdelen van de cursus zijn: (1) begeleiden van spelers binnen een team, (2) begeleiden en coachen van spelers tijdens wedstrijden en (3) begeleiden en coachen van spelers tijdens trainingen. Met praktijkgedeelten en cursusmateriaal van de KNVB worden tips en trucs gegeven om een betere trainer/coach te worden.

De cursus wordt gegeven door Eric v. Gogh en zal plaatsvinden bij UDI’19. Op 30-oktober is er van 18.30u tot 19.30u een korte kennismakingsavond met uitreiking van de studiematerialen. Daarna zullen er 4 bijeenkomsten van ongeveer 3 uur georganiseerd worden op de maandagen 6&13 november en 4&18 december van +/- 18.30 tot 21.30 uur. Houd er rekening mee dat je tussen de bijeenkomsten door diverse opdrachten krijgt om uit te voeren bij je eigen team. Nadien zal er nog een moment worden gekozen voor het uitreiken van de diploma’s.

Meer info via deze link. Aanmelden kan t/m zondag 29 oktober.

Pupillencursus KNVB

Voor de wat gevorderde trainers willen we in het voorjaar (start rond feb/mrt) een cursus Pupillentrainer aanbieden. Deze cursus wordt gegeven door een ervaren, enthousiaste KNVB-docent en is gericht op de leeftijd van 6 t/m 13 jaar.

Het verschil met de JVTC-cursus is dat deze cursus zwaarder is in studiebelasting, maar daardoor wel meer diepgaand op de inhoud. Verspreid over een periode van 3/4 maanden zal er gedurende 8 bijeenkomsten van 3 uur inhoudelijk worden ingegaan op de basiselementen van het begeleiden en coachen van jeugdvoetballers. Daarnaast zal er gevraagd worden om de nodige zelfstudie en praktijkopdrachten uit te voeren. Alle cursisten worden gekoppeld aan een praktijkbegeleider, zodat er een hoog ontwikkelrendement is.

Bij voldoende aanmeldingen zal de cursus bij UDI’19/CSU plaatsvinden, anders bij een club in de nabije omgeving.

Meer info via deze link.  Aanmelden kan t/m zondag 14 januari.

Vragen en Aanmelden

Voor beide cursussen geldt dat de kosten worden betaald door UDI’19/CSU. Voor vragen en opgave kan je mailen naar Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl  

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.