ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Trots kunnen we terugkijken op een geweldig Easter Open 2018 (met foto's)

- Algemeen - Jeugd

Na de mooie opening van het toernooi op vrijdagavond op ons sportpark was het zaterdag en zondag volop voetbal. Met 28 elftallen op zaterdag en maar liefst 68 teams op zondag was het een gezellige drukte.

Op verzoek van de organisatie van Easter Open was er op zondag ook nog een vriendschappelijk toernooitje georganiseerd voor de allerkleinste, U7, op het hoofdveld. Met 3 teams uit Engeland, 2 teams van UDI’19 en Meliani voetbalschool uit Veghel.

In een relaxte sfeer werden zaterdag de poulewedstrijden van verschillende leeftijdscategorieën gespeeld voor plaatsing in de finalepoules op zondag. Ondanks het wat koude weer was het toch gezellig druk op het terras waar de catering het druk had met het bereiden van de hamburgers, worsten, frites en natuurlijk koffie en chocomel.

Zondag begonnen we weer om 9 uur met de eerste wedstrijden van de 4 categorieën die bij UDI’19 hun finaledag hadden, de U14 jongens, U13 meiden, U11 jongens en de U10 jongens. Met maar liefst 6,5 veld bezet op de zondag ochtend en 5 velden op zondagmiddag was het een drukste van jewelste. Teams uit o.a. Nederland, Finland, Engeland, Denemarken en Japan streden in de leeftijdscategorieën om de felbegeerde bokalen. Na een lange dag werden net voor de klok van half zeven de finales afgewerkt in de 4 leeftijdscategorieën. Spannende finales onder leiding van onze UDI’19 scheidsrechters en bij de finale van de U14 ook 2 assistent-scheidsrechters.

Voor ons als organisatie was het een hele klus om voor alle wedstrijden de benodigde scheidsrechters te kunnen leveren. Een groot compliment voor onze voor jeugdige scheidsrechters die, voor sommige de eerste keer, op zondag vele wedstrijden hebben gefloten. Ondanks dat het niet altijd gemakkelijk was hebben ze, met steun van de routiniers, een geweldige prestatie geleverd. Wij zijn als UDI’19 trots op jullie en hopen vaker een beroep op jullie te mogen doen. Klasse!

Al met al kunnen we kunnen terugkijken op 3 geslaagde dagen met het Easter Open 2018. Door de geweldige inzet van de vele vrijwilligers; organisatie, materialen, scheidsrechters en natuurlijk kantinemedewerkers, hebben we als UDI’19 weer een visitekaartje afgegeven. Dat blijkt mede uit de vele positieve reacties die we mochten ontvangen van de deelnemers. Bedankt voor jullie inzet!!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.