ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

“Verbintenis” is het sleutelwoord voor UDI en deze Open dag. Illustratief hiervoor de re-start van de kidsclub, de opening van de buitenschoolse opvang en daarnaast de demowedstijd van Walking Football.

Gezondheid voorop met gratis fruit voor iedereen en een rookvrije veranda. Paul Rüpp – Voorzitter UDI’19 - roemde in de opening ook de betrokkenheid van sponsoren en de steun die zij geven om verbintenis mogelijk te maken. Het openen van het nieuwe LED-scherm is mede daardoor mogeljk gemaakt.     

UDI-DAG zorgt voor verbintenis [update: foto's]

Een succesvolle Open dag is een understatement voor deze prachtige seizoenstart van UDI’19. Een Caribische Brassband bracht veel sfeer en de inschrijving voor de Kidsclub bracht met meer dan 30 nieuwe kids de teller voor UDI’19 op 1750 leden. Wie wil er dan ook geen lid zijn van een club die verbintenis als belangrijkste thema heeft en oog heeft voor alle groeperingen.

Sport als verbintenis, maar UDI vindt ook andere factoren die bijdragen aan de gezondheid belangrijk en verbindt daarbij  duurzaamheid. Denk aan het project “clean and green” dat duurzaamheid centraal heeft staan. Daar past natuurlijk de verbintenis met de nieuwe hoofdsponsor CSU “scherp op schoon” uitstekend bij. Ook samenwerking met andere vereningingen is een kwaliteit waar UDI sterk in is. Ditmaal was er bij de opening een optreden van de acrobatiekgroep V&K te bewonderen voor het terras van het mooiste clubhuis van Nederland.

Verder de gehele dag voetbalwedstrijden, diverse andere voetbalspelen en ‘s avonds de afscheidswedstrijd van de oudste actieve voetballer Leo van de Burgt die gelukkig wel op een andere wijze verbonden blijft aan de tricolores. DJ Imex omlijst de gehele dag met puike muziek voor jong en oud. UDI is het seizoen weer op een fantastische wijze gestart!

Bekijk hieronder de foto's

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.