ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI en Vlissingen blijven steken op 0-0

Algemeen - UDI-1

De strijd tussen UDI en Vlissingen leverde vandaag geen winnaar op. Vlissingen zorgde enkele keren voor gevaar maar UDI had steeds meer een overwicht naarmate het duel vorderde. Verdedigend gaf UDI weinig weg alleen aanvallend miste men de echte slagkracht om het duel in Udens voordeel te beslissen.

UDI en Vlissingen blijven steken op 0-0

Bij UDI begonnen vandaag van den Heuvel en van Dongen beiden in de basis op de vleugels bij afwezigheid van Wolf. Centraal achterin speelden Hofmeijer en Pennings een uitstekende partij. De eerste kans is er voor UDI wanneer Pennings een lange pass geeft op van Hout die vanuit een lastige hoek bij de eerste paal schiet maar doelman van Belzen kan redding brengen. Het gevaar bij Vlissingen komt vooral via rechtsbuiten Geerman die Smits een lastige middag bezorgde. Ook Eryuruk kan aardig ballen en dwingt UDI-doelman van Boxtel tot een goede redding. Naarmate de eerste helft vordert zijn er wel kansjes voor van Hout en Wassenberg maar de doelman hoefde daarbij niet in actie te komen. Zo'n tien minuten voor rust is dat anders wanneer van den Heuvel met rechts uithaalt maar de Vlissingen-doelman is paraat en redt prima.

Na de pauze is de eerste mogelijkheid voor de thuisploeg maar het harde schot van Joep van Geelkerken wordt goed geblokt. Van den Heuvel wordt dan vervangen door Meulink die zorgt voor iets meer controle. Terwijl UDI aanvalt moet het bedacht zijn op de acties van de behendige ploeg uit Vlissingen met een aantal technisch zeer vaardige spelers. Halverwege de tweede helft krijgt UDI weer een kans wanneer Joep van Geelkerken van zo'n twintig meter een afvallende bal direct op de schoen neemt. Zijn schot gaat echter rakelings naast het doel.

UDI zet Vlissingen nu steeds meer onder druk en vertrouwt daarbij terecht op de verdedigende kwaliteiten van Pennings en Koca terwijl ook van Geelkerken voor veel goede intercepties op het middenveld zorgt. Met invaller Frank Wijdeven als halve rechtsbuiten krijgt Vlissingen het steeds lastiger. Zowel vanaf rechts als links komen nu regelmatig voorzetten maar spits Wassenberg krijgt nauwelijks een echte kans al miste hij een voorzet van Van Hout op een haar na. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd krijgt Meulink nog een kans maar ook hij mist de voorzet tot zijn eigen ontzetting. De allerlaatste kans is er voor Pennings die zijn kopbal goed gekeerd ziet worden door doelman van Belzen. 

UDI en Vlissingen blijven steken op 0-0

Uiteindelijk is er na het laatste fluitsignaal toch wel de teleurstelling bij de Udense ploeg omdat er toch iets meer ingezeten had. Vlissingen heeft zeker een prima ploeg maar een driepunter was mogelijk geweest. Volgende week gaat UDI in het uiterste Zuiden van het land op bezoek bij sv Meerssen.

UDI: van Boxtel, Koca, Pennings, Hofmeijer, Smits, van Hout, Gakpo, van Geelkerken, van Dongen (69. Wijdeven), Wassenberg en van den Heuvel (59. Meulink).

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.