ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Na de winst afgelopen zondag tegen Juliana'31 wil UDI zondag opnieuw drie punten binnen halen. Op het complex van BVV (naast stadion de Vliert) zullen de tricolores aantreden tegen de jeugdige talenten van Fc Den Bosch.

UDI gaat naar Den Bosch toe

Voor de tweede week op rij zal UDI komend weekeinde aantreden tegen een team wat vorig seizoen ook nog in de derde divisie uitkwam. Evenals Juliana'31 ging Jong Fc Den Bosch afgelopen seizoen in de nacompetitie onderuit en degradeerden daardoor naar de Hoofdklasse. Dit seizoen is Jong Fc Den Bosch de enige ploeg die met een Jong team in de competitie van de Udenaren speelt. De resultaten zijn tot dusver wisselvallig met drie weken geleden een 2-0 overwinning thuis tegen Baronie maar de afgelopen twee weken ging men onderuit tegen Juliana'31 en Meerssen.

Door die wisselvalligheid is het ook lastig in te schatten wat we zondag kunnen verwachten. Afgelopen seizoen had UDI het duidelijk lastig tegen de belofteteams getuige ondermeer de 5-1 nederlaag in Den Bosch. De thuiswedstrijd zal door de trouwe volgers nog helder voor de geest staan toen bij een 1-1 stand in de slotminuut de scheidsrechter als enige van de vele honderden toeschouwers niet zag dat een Bossche speler opzettelijk hands maakte vlak voor het eigen doel. Geen pingel en dus geen kans op de drie punten wat uiteindelijk extra zuur bleek te zijn toen de Udenaren aan het einde van de rit een puntje tekort kwamen en daarmee gedwongen rechtstreeks moesten degraderen.

Jong Fc Den Bosch staat nu drie punten onder UDI op een twaalfde plek van de ranglijst. De rood-wit-blauwen konden afgelopen zondag tegen Juliana'31 eindelijk weer eens het zoet van de overwinning proeven al was de hoogte van de uitslag wellicht wat geflatteerd. Positief was in ieder geval wel dat alle vijf de doelpunten prima goals waren. Voor zondag is het afwachten hoe de blessures van Pennings en Smits zullen herstellen want de Udenaren zitten natuurlijk nog steeds vreselijk krap in de beschikbare spelers. De wedstrijd van zondag zal niet in het stadion worden gespeeld maar op het hoofdveld van het naastgelegen complex van BVV. Komt u de tricolores aanmoedigen?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.