ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

De Udenaren wacht zondag een lastige klus wanneer men in Oss aan gaat treden tegen OSS'20. De Ossenaren zijn deze competitie nog ongeslagen met vijf gelijke spelen en tweemaal winst op bezoek bij Vlissingen en Meerssen.

De laatste keer dat beide ploegen elkaar in Oss troffen was in februari 2016 onder slechte weersomstandigheden. De regen viel gestaag en soms dwarrelde wat sneeuwvlokken naar beneden. Voor UDI was dat een wedstrijd om snel te vergeten want men ging kansloos met 3-0 onderuit. Dit seizoen is OSS'20 zoals gezegd behoorlijk goed begonnen al was men zelf niet echt tevreden met het grote aantal gelijke spelen. Eerder dit seizoen was men veel sterker dan Gemert maar bleef het slechts 0-0. Afgelopen zondag won men met 1-2 op bezoek bij Meerssen maar ook hier misten de Ossenaren vele grote kansen op meer treffers. Wie de aanval van de Osse ploeg onder de loep neemt kan alleen maar concluderen dat men daar beschikt over een ruim arsenaal voorhoedespelers. Rob van Sonsbeek speelt als diepste spits met op de vleugels Bob van Lith en Tony de Groot. Tel daarbij op dat men met spelers als Ferdy van den Berg, Metin Alkir en Ferhat Coskun dan nog eens drie prima aanvallers in de selectie heeft om in te kunnen vallen. Op voorhand dus al een ploeg waar UDI het zeker niet gemakkelijk tegen gaat krijgen.

De Udense ploeg speelde afgelopen weekend met 4-4 gelijk tegen GOES. De neutrale kijker vermaakte zich in dat duel prima maar de Udenaren blikten met gemengde gevoelens terug. Eerst was er de blijdschap dat men kort voor tijd nog op voorsprong kwam maar vervolgens was er de deceptie dat GOES, zij het niet onverdiend, in blessuretijd alsnog de gelijkmaker wist te maken. UDI zag bovendien Hofmeijer met een spierblessure uitvallen en ook Pennings was aan het einde van het duel niet meer helemaal okselfris. Wat hen betreft zal het even afwachten zijn hoe zij deze week doorkomen. Positief is wel dat Tim Wolf zondag weer mag spelen en ook Oomen en Koot, die beiden van een blessure terugkomen, lieten zondag weer goede dingen zien. De Udense aanhang hoopt zondag op drie punten maar is zich ook terdege bewust van de kwaliteit van de tegenstander. Supporters zijn natuurlijk meer dan welkom op Sportpark de Rusheuvel om de tricolores aan te moedigen. Bent u erbij?

 

 

UDI gaat op bezoek bij OSS'20

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.