ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7

UDI gaat voor drie punten thuis tegen EHC

Algemeen - UDI-1

Na de winst bij Meerssen hopen de Udenaren komende zondag thuis tegen EHC weer op een overwinning. De ploeg uit Hoensbroek is het seizoen uitstekend begonnen met zeven punten uit drie wedstrijden waaronder een gelijkspel op bezoek bij OSS'20.

Tegenstander EHC/Heuts is voor de Udenaren geen onbekende, In het verleden speelden beide teams bijzondere wedstrijden tegen elkaar. UDI werd in het verleden al eens kampioen op bezoek bij EHC. Meer recenter zullen een aantal UDI-fans zich echter ongetwijfeld ook nog de 3-0 nederlaag herinneren op 6 december 2015; in nauwelijks vijf minuten tijd moest UDI drie tegentreffers incasseren terwijl het voetballend gezien minimaal gelijkwaardig was. Meest opvallende naam in de selectie van EHC is ongetwijfeld die van Mister EHC himself: Ron Starmans. Starmans speelde afgelopen zondag namelijk zijn 500e officiële wedstrijd voor EHC. Na afloop van het duel tegen BVC'12 was er dus niet alleen een feestje vanwege de 2-0 winst maar werd de aanvaller van de rood-witten ook uitgebreid gefeliciteerd.

Aan de kant van de Udenaren zal de ploeg vooral hopen dat men in staat is om het spel zoals in een groot deel van het duel tegen Meerssen werd gespeeld wederom op de mat te leggen. Voor verdediger Hofmeijer is het de vraag of zijn blessure na een week rust hersteld zal zijn. Daarnaast lijkt er geen enkele reden om de keuze om van Hout in de voorhoede te laten acteren te wijzigen. De tricolores rekenen op uw ondersteuning. En voor de UDI-leden: Vergeet niet  om uw lidmaatschapskaart mee te brengen om te tonen bij het betreden van het hoofdveld.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Robbie Verbeek

Robbie is 8 jaar en speelt bij JO9-6. Hij zit in groep 5 van OBS De Cirkel in Uden. Hij voetbalt nu voor het tweede seizoen. Favoriete voetballer is Ronaldo en zijn favoriete team is Barcelona. Hij denkt dat UDI gaat winnen met 5-0.