ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI gaat voor laatste duel van 2017 naar Nuenen

Algemeen - UDI-1

Nu de sneeuw gaat verdwijnen lijkt de kans aanwezig dat er komend weekeinde op kunstgras gespeeld kan gaan worden. UDI gaat in dit laatste duel voor de winterstop op bezoek bij Nuenen.

Afgelopen weekend was er een voetballoze zondag voor de amateurs want door de grote hoeveelheid sneeuw kon er niet gespeeld worden. Enkele dagen eerder was UDI 1 nog wel in actie gekomen tijdens een midweeks duel in de derde ronde van de districtsbeker. In Gassel werd op een door de vele regen zwaar te bespelen veld gewonnen en daarmee hebben de Udenaren zich geplaatst voor de vierde ronde. Op donderdag 8 februari treedt men thuis aan tegen derdeklasser HBSV uit het Limburgse Hout-Blerick.

Voordat we aan de Kerst en Oud&Nieuw gaan beginnen staat er zondag de laatste competitiewedstrijd van 2017 op het programma in Nuenen. De groen-witten staan direct onder de Udense ploeg op de elfde plek van de ranglijst met twee punten minder. De Udenaren haalden uit de laatste drie duels zeven punten en willen uiteraard graag verder stijgen op de ranglijst. Winst komende zondag zou dan ook een mooie stap zijn en bovendien blijft men dan ook aardig mee doen in de tweede periode. Komt u de tricolores aanmoedigen in Nuenen?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.