ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI gaat voor thuiswinst tegen Meerssen

Algemeen - UDI-1

De laatste thuiswinst van UDI dateert al weer van 29 oktober toen gewonnen werd van Juliana'31. Na de ruime zege van afgelopen zondag bij EHC wil men zondag ook thuis weer eens de drie punten binnenhalen wanneer sv Meerssen op bezoek komt.

Na afloop van het duel tegen EHC uiteraard volop tevreden gezichten want met 1-6 werd de thuisploeg overtuigend verslagen. De Udenaren mochten vooral ook tevreden zijn over het creëeren en afmaken van kansen. Voor Lars van Geelkerken was het ongetwijfeld extra genieten want na lang blessureleed kon hij tevreden zijn over zijn rentree. Ook doelman van Boxtel was er weer bij na maanden blessureleed maar had weinig te doen doordat de Udense verdediging solide stond en nauwelijks kansen weg gaf. 

Het eerste onderlinge duel van UDI in Meerssen leverde een 2-3 overwinning op waarbij UDI het in de slotminuten nog even lastig kreeg na een laat tweede doelpunt van Meerssen. Meerssen doet het deze competitie uitstekend met een zesde plek op de ranglijst en 30 punten. De Limburgers hadden afgelopen weekend de derby tegen Groene Ster op het programma staan maar hoefden na de rust niet meer aan de slag omdat de scheidsrechter het duel staakte. Na een rode kaart voor een Meerssen-speler en een toegekende strafschop aan Groene Ster werd hij op weg richting kleedkamer belaagd door een aantal mensen van de thuisclub. Het was voldoende voor de man in het zwart om de wedstrijd niet meer te hervatten.

Laten we voor zondag hopen op een leuke wedstrijd met hopelijk drie punten voor de tricolores.

UDI gaat voor thuiswinst tegen Meerssen

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Stef van Schijndel

Hoi, ik ben Stef van Schijndel, ik ben 8 jaar en woon in het buitengebied van Uden. Ik zit in Vorstenbosch op school en voetbal bij de JO9-3 van UDI'19. We hebben een leuk team, we winnen lekker vaak en maken samen veel plezier. Mijn favoriete positie is op het middenveld. De moeilijkste wedstrijd was tegen het team van mijn neefje, die voetbalt bij Wanroij en we hadden gelukkig wel gewonnen. Samen met iedereen van ons team zijn we bij de wedstrijd van Jong Oranje wezen kijken. Jammer dat ze niet zoveel scoorden maar gelukkig toch gewonnen met 1-0.

Toen ik gevraagd werd of ik een keer pupil van de week wilde zijn hoefde ik daar niet lang over na te denken en zei meteen ja. Hopelijk word het een mooie wedstrijd, succes spelers van UDI. Ik ben fan van PSV en Real Madrid en mijn favoriete spelers zijn Lozano, Hendrix en Christiano Ronaldo.  Groetjes Stef.

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Van Hoeij Installaties, Ringbaan Noord in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden
     

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.