ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI haalt thuis in tegen Halsteren (afgelast)

Algemeen - UDI-1

Na een koude week gaat de temperatuur eind deze week weer omhoog maar het is afwachten of dat voldoende zal zijn om de vorst uit de velden te krijgen. Het eerste geplande duel tussen UDI en Halsteren in december werd al afgelast vanwege flinke sneeuwval.

Het was zeker geen pretje afgelopen weekeinde langs de velden voor de toeschouwers. Menig trainer, speler en verslaggever moesten toegeven dat je weliswaar kunt spelen op kunstgras maar de omstandigheden waren dusdanig dat waarschijnlijk niemand er rouwig om was geweest wanneer de KNVB gewoon het programma eruit gegooid zou hebben. UDI kwam uiteraard niet in actie op het eigen veld vanwege de harde achtergrond. Ook Halsteren kon vanwege de vorst thuis niet in actie komen tegen Vlissingen.

UDI oefende dinsdagavond in Best tegen eerste klasser Best Vooruit waar Udenaar Jurgen van Wanrooij de trainer is. Van Wanrooij moet komend seizoen helaas noodgedwongen afscheid nemen van Best Vooruit omdat hij niet langer dispensatie krijgt om trainer te zijn in de eerste klasse. Volgend seizoen traint hij weer dichter bij huis wanneer hij bij tweedeklasser Erp aan de slag gaat. Het oefenduel eindigde na een 1-1 ruststand uiteindelijk in een ruime 1-5 overwinning voor UDI. Voor de Udenaren waren Koot (2x), Wassenberg, Meulink en Lars van Geelkerken trefzeker. Laatstgenoemde maakte weer de eerste minuten in het vaandelteam na lang blessureleed.

Komende zondag staat er met Halsteren een sterke tegenstander op het programma. Halsteren presteert dit seizoen uitstekend en staat op een tweede plek op de ranglijst achter OSS'20. Nu de selectie weer completer wordt en de spelers weer fitter zijn we benieuwd of er drie punten kunnen worden bijgeschreven zondag. De vorst zou echter wel weer eens spelbreker kunnen zijn, afwachten dus maar.

UDI haalt thuis in tegen Halsteren (afgelast)

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week • Stef van Schijndel

Hoi,

Ik ben Stef van Schijndel, ik ben 8 jaar en woon in het buitengebied van Uden. Ik zit in Vorstenbosch op school en voetbal bij de JO9-3 van UDI. We hebben een leuk team, we winnen lekker vaak en maken samen veel plezier. Mijn favoriete positie is op het middenveld. De moeilijkste wedstrijd was tegen het team van mijn neefje, die voetbalt bij Wanroij en we hadden gelukkig wel gewonnen.

Samen met iedereen van ons team zijn we bij de wedstrijd van Jong Oranje wezen kijken. Jammer dat ze niet zoveel scoorden maar gelukkig toch gewonnen met 1-0. Toen ik gevraagd werd of ik een keer pupil van de week wilde zijn hoefde ik daar niet lang over na te denken en zei meteen ja. Hopelijk word het een mooie wedstrijd op 10 december tegen Halsteren. Succes spelers van UDI.

Ik ben fan van PSV en Real Madrid en mijn favoriete spelers zijn Lozano, Hendrix en Christiano Ronaldo.

Groetjes Stef

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door De barbier van Uden, aan de Botermarkt 1 in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.