ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

UDI haalt thuis in tegen Halsteren

Algemeen - UDI-1

Na het gelijkspel afgelopen zondag tegen koploper OSS'20 staat voor de Udenaren komende zondag weer een inhaalwedstrijd in de tweede periode op het programma. Op bezoek komt nummer twee van de ranglijst Halsteren waar enkele weken geleden nog ongelukkig van werd verloren. 

Ondanks de vele afwezigen bleef UDI afgelopen zondag tegen OSS'20 relatief eenvoudig op de been. Achteraf gezien zal de Osse ploeg extra gebaald hebben toen bleek dat Halsteren thuis tegen Vlissingen inderdaad puntverlies had geleden. Bij winst van OSS'20 had men zondag de kampioensvlag al kunnen hijsen. Zondag komen ongetwijfeld weer een aantal Ossenaren naar het Udense sportpark want wanneer UDI tegen Halsteren minimaal een gelijkspel weet te behalen is OSS'20 zonder zelf in actie te komen alsnog kampioen.

Enkele weken geleden leek de ontmoeting in Halsteren op een 1-1- gelijkspel uit te draaien maar scoorde Halsteren toch nog twee keer in de laatste vijf minuten. Zondag zal UDI uiteraard zelf aan de goede kant van de score willen blijven maar de vraag is wie zondag in staat zullen zijn om te spelen want de Udenaren kennen weer de nodige namen in de ziekenboeg. Het zit UDI wat dat betreft niet echt mee dit seizoen. Pennings en Koca zijn in ieder geval wel weer speelgrechtigd en indien noodzakelijk zal ongetwijfeld weer een beroep gedaan kunnen worden op enkele spelers van het tweede team. Komt u de tricolores ook aanmoedigen?

 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Jur van den Boom

Hallo allemaal,
Ik ben Jur van den Boom en ben 7 jaar. Ik heb een zusje, Malin van 4 jaar. Mijn school is de Wijde Wereld, ik zit in groep 4 bij juf Neeltje. Ik vind het super leuk dat ik pupil van de week ben! Ik speel in JO8-4, het liefst sta ik in de goal als keeper maar soms sta ik als middenvelder. Mijn trainers en coach zijn Dave en Ben. Ik hoop dat UDI'19 gaat winnen van Halsteren met 3-1.
Groetjes Jur

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door De Barbier aan de Botermarkt in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.