ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

UDI hervat competitie thuis tegen OSS'20

Algemeen - UDI-1

De competitiewedstrijd tegen OSS'20 is afgelast. Dinsdag 23 januari speelt UDI thuis vriendschappelijk tegen BVV (aanvang 20:00 uur).

Voor UDI begint 2018 direct met een tegenstander van formaat. Zondag komt namelijk met OSS'20 de koploper van de Hoofdklasse B op bezoek. Voor de begeleiding en supporters direct een duel waarin de Udense ploeg kan laten zien hoe men de winterstop is doorgekomen. 

UDI hervat competitie thuis tegen OSS'20

Voor UDI begon de voorbereiding op de tweede seizoenshelft minder goed toen op een laat moment de tegenstander van afgelopen zondag, Jong Achilles'29, de oefenwedstrijd annuleerde. Gezien de perikelen in Groesbeek niet onlogisch maar het blijft natuurlijk wel vervelend wanneer zo'n duel op het laatste moment niet doorgaat. 

OSS'20 speelde sinds de winterstop twee oefenwedstrijden waarbij werd verloren van Blauw Geel'38 (3-1) en afgelopen weekend werd gespeeld tegen HVCH (uitslag onbekend). De eerste wedstrijd in Oss werd door UDI met 2-1 verloren na een zeer matige eerste helft van Udense zijde. Na de eerste seizoenshelft is in ieder geval duidelijk geworden dat OSS'20 over een uitstekende ploeg beschikt die terecht bovenin staat. Zeker voorin heeft men met Rob van Sonsbeek en Tony de Groot twee gevaarlijke aanvallers lopen die constant voor dreiging zorgen.

De Udenaren eindigden 2017 in minneur met een 1-0 nederlaag bij Nuenen waar men voldoende kansen kreeg maar geen treffer wist te produceren. Zondag zullen we gaan zien of de blessures en pijntjes van voor de winterstop weer wat geheeld zijn. Belangrijk is in ieder geval dat de trouwe aanhang van de tricolores tijdig op het sportpark aanwezig is want met ingang van 1 januari j.l. speelt UDI 1 haar thuiswedstrijden voortaan om 14:00 uur!

 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week • Jay Bergmans

Hallo, ik ben Jay Bergmans en ik ben 7 jaar. Ik voetbal nu ongeveer 1,5 jaar bij UDI'19. Ik train bij het team JO8-6 waar ik iedere week met veel plezier naar toe ga. Het leukst aan voetbal vind ik partijtje spelen en dan het veld verdedigen. Ik heb 1 grote broer, Roan. Ook hij traint bij UDI en samen hebben we veel lol. Buiten voetbal ben ik gek op knuffelberen, gamen en lezen. Donald Duck en de grote encyclopedie voor kinderen zijn daarin mijn favoriet. Ik vind het superleuk dat ik pupil van de week mag zijn en kijk ernaar uit om met de grote spelers van UDI het veld op te gaan. Ik voorspel dat ze met 5-2 gaan winnen! Groetjes Jay.
 

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De loterijbal is geschonken door DTC Elektro met vestigingen in Oss en Raamsdonksveer.
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden.
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.