ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI JO9-3; Districtsfinales Zwaluwen Jeugdbeker 2018 in Schijndel

- Algemeen - Jeugd

Na de minder spannende finale van de regiobeker van vorige week (zie verslag JO9-3 beleefde zaterdag ’n bijzondere en emotionele dag!) was het nu tijd voor de districtfinales van de beker. Om 9:30 uur waren we al in Schijndel, we hebben er zin in!

De eerste wedstrijd stond gepland om 10:15 uur en na een lekkere warming up konden we van start. Het was een leuke en spannende wedstrijd, die helaas net verloren werd, 3-2 voor Mulo JO9-2.

Geen probleem, we hebben goed gevoetbald. De 2e wedstrijd gaan we er vol voor! Het team maakte dit helemaal waar, na 3-1 voorgestaan te hebben kwam KVC Oranje JO9-2 sterk terug tot 3-3, maar een eindspurt zorgde voor een 5-3 overwinning. De eerste 3 punten in de zak!

De laatste wedstrijd was tegen Koningslust JO9-1. Zij hadden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen, dus dat werd pittig. De vermoeidheid nam toe (o.a. door de avondvierdaagse, het toernooi bij WSC op zaterdag (1e prijs!!!) en al 2 wedstrijden van 30 minuten in de benen) en dat kwam er deze wedstrijd uit. We kwamen nog knap op 1-0 voor, maar uiteindelijk werd het 6-2 voor Koningslust, de terechte kampioen!

Met 1 gewonnen en 2 verloren wedstrijd zijn we gedeeld 2e geworden, 3e op doelsaldo. Het was een mooi einde van een heerlijk seizoen waarin alle spelers zich goed ontwikkeld hebben en eigenlijk balen van de zomerstop. JO9-3; “een team met PIT! Plezier, inzet en team!”

Groeten Stijn van Roosmalen en Martijn Sonderen

PS. Het bedrijf Globe Video Production heeft de finalewedstrijd tegen s.v. TOP van zaterdag 2 juni gefilmd en bewerkt en deze staat op de volgende link: ( https://www.youtube.com/watch?v=PXiMNuvt5fs ) . Zeker de moeite waard om te bekijken.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.