ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4

UDI niet bij de les in Rosmalen (4-2)

Algemeen - UDI-1

Uiteraard was het slechts een oefenwedstrijd maar dat er na 33 minuten een 4-0 tussenstand op het bord stond deed menigeen de wenkbrauwen fronsen. UDI speelde bij vlagen zeker niet slecht maar de tegendoelpunten vielen te gemakkelijk. Nadat Gakpo vlak voor rust wist te scoren was het in de tweede helft Wassenberg die met een fraaie treffer de uitslag een beter aanzien wist te geven.

UDI niet bij de les in Rosmalen (4-2)

Bij de Udenaren ontbrak vandaag Joep van Geelkerken maar was Wolf wel weer present. Verder begon de ploeg van trainer Bert Ruijsch in een opstelling zoals we die de laatste weken al vaker hebben gezien. Bij derde divisionist OJC Rosmalen zag men deze zomer spits Meeuwsen terugkeren van De Treffers en de bonkige aanvalsleider liet zien dat hij van grote toegevoegde waarde is. Soms diep in de spits opererend maar vaker zich even terug laten zakken zodat anderen bij toerbeurt voor aanvallend gevaar kon zorgen. En dan plotseling weer belangrijk zijn met een goede pass naar de vleugels of een vernietigend schot van afstand. OJC begon sowieso overtuigend en kwam al snel op 1-0 via een halve boogbal waarbij doelman van Boxtel er ongelukkig uit zag. Kort erna was het weer raak, een schot op doel wordt maar half verwerkt en valt voor de voeten van een OJC-er die binnen tikt. In dat duel moet OJC-er Mitch van der Ven met een ogenschijnlijk flinke knieblessure naar de kant. UDI is wat teneergeslagen maar laat vervolgens ook enkele goede aanvallen zien waarbij de bal goed snel rond gaat. Het echte gevaar komt echter van OJC. Nadat Meeuwsen eerst een pegel van afstand gekeerd ziet worden door doelman van Boxtel is het even later wel raak wanneer hij teveel ruimte krijgt en beheerst de 3-0 binnen kopt. 

UDI niet bij de les in Rosmalen (4-2)

Aan Udense zijde blijft men de absolute scherpte missen en tegen een ploeg als OJC wordt dit genadeloos afgestraft en dus valt kort erna ook de vierde treffer binnen. Langzaam maar zeker komt UDI dan beter in het spel en de eerste mogelijkheid is er voor van Hout maar de hoek was dermate moeilijk dat de bal net voorlangs het doel ging. Kort voor de rust is het dan wel raak. Een aanval over rechts eindigt bj Wolf die zijn tegenstander passeert en een lage voorzet geeft die door Gakpo wordt binnen geschoten.

Na de pauze gaat het spel meer gelijk op en krijgen beide ploegen kansen. Na een snelle pass van Koca op van Hout speelt die vrijwel direct door naar Wassenberg die zijn positie en die van de doelman goed inschat en vanaf een meter of twintig met een bekeken schot in de kruising de 4-2 op het bord brengt. Bij UDI komen dan nog de youngsters Meulink, van Dongen, Hoefs en Massa in het veld maar grote mogelijkheden komen er niet meer. Al met al een terechte nederlaag tegen dit OJC maar voor spelers en begeleiding wel een nuttig en duidelijk signaal dat er nog wel wat aandachtspunten zijn om aan te werken in aanloop naar de start van de competitie volgende week zondag. Eerst is er komende dinsdag (29-08) echter nog een laatste oefenwedstrijd thuis tegen sc Woezik.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.