ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI op bezoek bij hekkensluiter Woezik

Algemeen - UDI-1

Voor UDI wacht zondag een korte busreis want de Udenaren spelen in Wijchen tegen sc Woezik. Het wordt het eerst officiële treffen tussen beide teams. Vorig seizoen debuteerden de Wijchenaren in de Hoofdklasse en eindigden uiteindelijk als tweede. Dit jaar is de start een stuk minder maar des te groter zal de motivatie zijn voor een goed resultaat tegen UDI.

Na het gelijkspel van zondag tegen Groene Ster was de Udense ploeg licht teleurgesteld omdat de gelijkmaker pas laat moest worden toegestaan maar gezien het spelbeeld was het uiteindelijke gelijkspel wel terecht. Positief was vooral dat met Hofmeijer, van Hout en Oomen weer spelers terug kwamen in de basis na lange absenties. Naarmate de wedstrijd vorderde was ook duidelijk dat het spelritme bij genoemde spelers nog enigszins ontbrak maar dat komt ongetwijfeld weer goed.

Woezik was lange tijd de tweede vereniging in Wijchen maar de laatste jaren is men rivaal AWC gepasseerd. Twee jaar geleden werd men kampioen in de eerste klasse en afgelopen seizoen, in het debuutjaar, in de Hoofdklasse A wist men een zeer knappe tweede plek in de eindrangschikking te bereiken. Dit jaar is de Gelderse ploeg dus ingedeeld in de Hoofdklasse B en speelt men voor het eerst in de historie een officieel duel tegen UDI. In de aanloop naar dit seizoen oefenden beide teams tegen elkaar en werd het een 1-1 gelijkspel. 

Woezik verloor de laatste vier duels op rij al moet aangetekend worden dat met Gemert, Vlissingen, IFC en Halsteren wel een viertal sterke tegenstanders werden ontmoet. Feit is dat de Wijchense ploeg door de winst afgelopen zondag van BVC'12 nu samen met de ploeg uit Beek-Ubbergen de laatste plaats op de ranglijst deelt. UDI speelt volgend weekend tegen BVC'12 en komend weekend dus tegen Woezik en daarmee zal duidelijk zijn dat in deze beide duels punten gehaald moeten worden om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen. Gezien het vertoonde spel in de laatste twee wedstrijden moet een goed resultaat mogelijk zijn en dus rekenen we op uw steun in Wijchen. 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.