ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI op bezoek bij Juliana'31 in Malden

Algemeen - UDI-1

Met de laatste twee competitiedagen voor de boeg stijgt de spanning voor de Udenaren omtrent de derde periode. Ook onderaan de ranglijst is het spannend wie Woezik gaat vergezellen naar de eerste klasse of nacompetitie gaat spelen en Juliana'31 bevindt zich volop in die strijd.

Bij UDI was er zondag uiteraard de tevredenheid dat men zelf met 6-0 wist te winnen van Woezik maar toen bekend werd dat Goes ook gewonnen had bij kampioen OSS'20 zakte de vreugde weer een beetje. De Udenaren zijn samen met Goes en Halsteren volop verwikkeld in de strijd om de derde periode waar het doelsaldo wel eens beslissend zou kunnen worden. Aangezien zowel Goes als Halsteren echter ook nog op basis van de tweede plek van de eindstand in de race zijn om de periode van kampioen OSS'20 over te nemen zit er voor de Udenaren niets anders op dan de resterende twee duels winnen en dan afwachten wat beide andere teams doen.

Zondag gaat de Udense ploeg voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen op bezoek bij Juliana'31. De Maldenaren haalden de laatste maanden toch een aantal verrassende resultaten met ondermeer winst tegen Goes en een gelijkspel tegen Vlissingen maar gingen afgelopen zondag met 3-0 hard onderuit in Hoensbroek op bezoek bij EHC wat vocht voor de laatste kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Juliana'31 staat nu op een nacompetitie plaats en zal er dus veel aan gelegen zijn zondag de drie punten in eigen huis te houden. 

De belangen zijn duidelijk en hopelijk levert dat voor de toeschouwers een mooie pot voetbal op. Op eerste Pinksterdag wordt er om 14:30 uur afgetrapt in Malden Komt u de tricolores ook steunen?

UDI op bezoek bij Juliana'31 in Malden

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.