ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI speelt na extra winterstop uit bij EHC

Algemeen - UDI-1

De strenge vorst zorgde ervoor dat UDI twee weken niet in actie kon komen in competitieverband. Nu de echte kou is verdwenen maken de Udenaren zich op voor een belangrijke reeks wedstrijden. Zondag begint men in Hoensbroek tegen EHC aan de laatste fase van competitie.

UDI speelt na extra winterstop uit bij EHC

Dinsdagavond oefende UDI in Oss tegen eersteklasser sv TOP en won met 1-3 na een 1-0 ruststand dankzij een loepzuivere hattrick van spits Sam Wassenberg na de rust. Het was een weerzien met ex-UDI trainer Chris van den Dungen en uiteraard ook Udenaar Mees Linders die afgelopen zomer overstapte naar de Osse ploeg om meer speelminuten in een eerste team te kunnen maken. Bij de Udenaren maakte doelman van Boxtel weer zijn rentree na lang blessureleed. Daar staat echter tegenover dat Hofmeijer al vroeg in de wedstrijd met een spierblessure naar de kant ging. Vlak voor tijd moest ook Koot met een hamstringblessure naar de kant. Dat wordt dus weer puzzelen voor trainer Ruijsch voor komende zondag.

Zondag gaat de bus dus naar Zuid-Limburg waar EHC de tegenstander van de Udenaren zal zijn. Het eerste duel tussen beide teams werd een zeer aantrekkelijk duel waarbij UDI uiteindelijk met 4-2 aan het langste eind trok. Opvallende spelers bij de Hoensbroekers zijn uiteraard mister-EHC Ron Starmans en middenveldregisseur Lars Gulpen maar in Uden was het vooral rechterverdediger Omar el Achkar die een geweldige indruk achterliet met veel snelheid en ontzettend veel aanvallende dreiging.

UDI speelt na extra winterstop uit bij EHC

Hopelijk volgt zondag weer een mooi voetbalduel met wederom de drie punten voor de Udenaren. Door de afgelastingen heeft UDI nu een achterstand van twee of drie wedstrijden op de meeste andere ploegen in de Hoofdklasse B. EHC staat bijvoorbeeld gelijk met de Udenaren maar heeft al drie wedstrijden meer gespeeld. Vanaf nu staat er elk weekend een competitieduel gepland en daarbij ook nog een midweekse bekerwedstrijd uit bij Groene Ster. Alleen het duel tegen IFC is nog niet opnieuw ingeroosterd en we zijn benieuwd wanneer de KNVB die wedstrijd gaat laten spelen. Wordt het een dubbelprogramma met Pasen, inhalen met Hemelvaart of toch een dubbel met Pinksteren?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.