ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI speelt op Paaszaterdag bij Goes

Algemeen - UDI-1

Tijdens Pasen wordt er gewoon een programma gespeeld in de Hoofdklasse B. Voor UDI betekent dat op zaterdagmiddag een tripje naar Goes in de provincie Zeeland. Het eerste onderlinge duel was een mooi voetbalduel wat uiteindelijk eindigde in een 4-4 gelijkspel.

Het wordt een pittige tegenstander komende zaterdag voor de Udense ploeg. Goes bezet namelijk de tweede plek op de ranglijst achter de terechte koploper OSS'20. Goes won afgelopen zondag duidelijk van Jong Fc Den Bosch (2-4) en had de week ervoor ook al gewonnen tegen provinciegenoot Vlissingen (2-0). Met ondermeer Franse en Manengela heeft de ploeg van Goes een aantal zeer handige aanvallers in de gelederen. Manengela scoorde afgelopen zondag bijvoorbeeld driemaal in Den Bosch.

UDI won de laatste drie competitieduels en gaat daarmee aan kop in de derde periode maar doet dat samen met Goes, de tegenstander van komende zaterdag. De opdracht voor beide ploegen is duidelijk voor zaterdag wil men mee blijven doen in de derde periode. Uiteraard zijn er na zaterdag nog zes speeldagen meer te spelen in de derde periode maar een driepunter zou toch wel erg prettig zijn. Laten we hopen dat de Udenaren in staat zijn de goede tweede helft van afgelopen zondag een vervolg te geven.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.