ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4

UDI treft VC Vlissingen op eigen Parkzicht

Algemeen - UDI-1

Na het gelijke spel afgelopen weekend op bezoek bij IFC mag UDI komende zondag thuis aan de slag tegen VC Vlissingen. De Zeeuwen zijn de laatste jaren fanatiek bezig met promotie naar de derde divisie maar telkens lukt het net niet. Ook dit jaar zijn er weer veel mutaties in een poging het ultieme doel te bereiken. UDI treft dus zonder twijfel een tegenstander die er alles aan gelegen is om te winnen.

UDI treft VC Vlissingen op eigen Parkzicht

Twee jaar geleden troffen Vlissingen en UDI elkaar ook in de competitie en beide duels wisten de Udenaren met een 2-1 winst af te sluiten. De wedstrijd thuis werd gelukkig gewonnen na een bliksemstart maar het werd uiteindelijk billenknijpen omdat de Zeeuwse aanvallers Pattinama en Abdenbi het de Udenaren heel erg lastig maakten. In de uitwedstrijd bleek UDI beter om te kunnen gaan met het zware veld en de harde wind en was de winst verdiend.

Inmiddels zijn er dus twee jaar verstreken en is UDI na een uitstapje naar de derde divisie weer terug in de Hoofdklasse. Afgelopen seizoen was Vlissingen ook dichtbij promotie naar die derde divisie maar werd het in de finale van de nacompetitie tweemaal verslagen door het Haagse Quick. Met John Karelse als nieuwe trainer en het aantrekken van acht nieuwe spelers is het doel voor dit seizoen duidelijk: spelen om promotie naar de derde divisie. Afgelopen zondag begon men goed en won het duel tegen Halsteren met 1-0 door een late treffer van Quincy Gooding.

Bij UDI zijn de doelstellingen voor dit seizoen ongeveer gelijkwaardig met dat verschil dat de Udense ploeg het vooral met jongens uit de eigen opleiding wil bereiken. In de eerste wedstrijden van dit seizoen zien we bij vlagen prima voetbal maar doordat een aantal spelers nog moet terugkomen van blessures is moeilijk in te schatten hoe sterk de selectie echt is wanneer de groep compleet is. We hopen zondag in ieder geval op een leuke wedstrijd en de steun van de trouwe aanhang van de tricolores.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Julian Riemann

Hallo, mijn naam is Julian Riemann en ik ben 8 jaar oud. Sinds het begin van dit jaar voetbal ik met veel plezier bij UDI'19. Als voetballer ben ik begonnen bij de club blauw-wit, want ik woonde eerst in Nijmegen. Als voetballer blijf ik fanatiek rennen op het veld en ik geef niet snel op. Naast dat ik graag voetbal speel, zit ik op pianoles. Ik heb een broertje Lucas die ook bij UDI voetbalt en mijn zusje Mieke zal volgend jaar ook gaan voetballen. Ik vind het heel leuk dat ik Pupil van de week mag zijn! Ik weet zeker dat UDI'19 zal winnen van VC Vlissingen. Ik voorspel dat ze winnen met 2-0.

Loterij voor de UDI-jeugd

De bal is geschonken door de Supporters Club UDI’19
De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.