ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 gaat samenwerking aan met Podotherapie Bremer!

- Algemeen - Sponsoring

Onlangs werd een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Podotherapie Bremer en UDI’19/CSU. In zijn inleiding vertelde dhr. Bremer e.e.a. omtrent blessures en podotherapie behandelingen.

Sporten is naast gezond ook leuk! Maar wat als u ineens last krijgt van een blessure? Vaak denken sporters eerst aan fysiotherapie als er een blessure is. Podotherapie echter, kan eveneens veel voor u betekenen en kan het behandeleffect van de fysiotherapeut bespoedigen. De behandeling van de podotherapeut is gericht op enerzijds preventie en anderzijds een zo optimaal en zo spoedig mogelijk herstel.

Toen Joris Bremer 22 jaar geleden begon als podotherapeut, stond podotherapie nog in de kinderschoenen. In die tijd heeft de podotherapie een flinke ontwikkeling doorgemaakt en inmiddels is de medische wereld ook gaan inzien hoe belangrijk houding en de stand van de voeten zijn.

Joris is zelf een fervent prestatiesporter: op dit moment fanatiek tennisser en golfer; hij weet hoe belangrijk het is dat je kunt sporten zonder blessures.

Omdat hij zoveel affiniteit heeft met sport, wil hij graag een samenwerking aangaan met UDI’19. Om betrokken te zijn bij een actieve sportclub met een diversiteit aan leden. Maar ook om een bijdrage te leveren aan het voorkomen van blessures bij de leden van UDI’19.

Bij voetbal zie je een aantal veel voorkomende blessures, zoals bijvoorbeeld enkelproblemen, achillespeesklachten, nagelklachten t.g.v. trappen, knieklachten, vermoeidheidsklachten in de voeten. Maar ook hielpijn bij kinderen komt vaak voor.

Bij podotherapie Bremer kunt u terecht om deze klachten te verhelpen, maar vooral ook te voorkomen. Wij hebben verschillende manieren om u hierbij te helpen: o.a. het aanmeten van podotherapeutische zooltjes, manueel therapie, taping en heel belangrijk voor sporters: schoenadvies en het geven van trainingsadviezen. Dit alles om ervoor te zorgen dat u tijdens het sporten niet belemmerd wordt door blessures.

Samen met de medische staf van UDI’19 gaat Joris Bremer kijken wat hij kan betekenen voor de leden van UDI’19 om hen op prestatief en sportief vlak blessurevrij naar een hoger niveau te tillen.

Klik op foto voor site van Podotherapie Bremer!

Het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst met Podotherapie Bremer en UDI'19/CSU,
links de heer Bremer en rechts voorzitter Ben Tuithof 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.