ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 JO13-2 speelde ‘n puike partij tegen het team van Midas Kardol NEC JO11-1

Algemeen - Jeugd

Op dinsdag 17 april speelde UDI’19 JO13-2, bestaand uit voornamelijk 1e jaars O13 spelers, tegen het team van NEC. Hierin speelde ook Midas Kardol mee, die ook uit Uden afkomstig is. Hij kon terugkijken op een puike partij voetbal.

Voor de wedstrijd werden de nodige foto’s gemaakt (dank hiervoor) en werd er begonnen aan deze 11 tegen 11 wedstrijd op ons hoofdveld op deze mooie avond. NEC had een ploeg weer heel erg veel voetbal inzat, hier moesten we erg aan wennen, aan de bal moesten we veel sneller keuzes maken dan in onze competitiewedstrijden, NEC zette ons de 1e helft een aantal keer goed onder druk. Hier hadden we het erg moeilijk mee, vooral om hier voetballend onderuit te komen. Aan beide kanten werden echter kansen gecreëerd en we gingen rusten met een 1-1 stand, waar we gezien het spelbeeld niet over mochten klagen.

In de 2e helft durfden we zelf wat meer te voetballen en bewogen we ook meer zonder bal, dit was zeker op het middenveld te zien en we hadden de 2e helft de overhand en scoorden nog een paar keurige goals, mede ook omdat bij NEC de vermoeidheid begon toe te slaan. Het was voetballend veel verzorgder dan in de 1e helft en we lieten zien dat we zelf ook prima kunnen voetballen.

Na 2x 30 minuten minuten voetballen stond er een eindstand van 4-1 op het scorebord en konden we terugkijken op een leuke oefenwedstrijd en ervaring voor deze groep.

Graag wil JO13-2 Eric van Gogh bedanken voor het regelen van deze oefenwedstrijd en aanwezige vrijwilligers voor het eerder openstellen van de accommodatie en faciliteiten zodat deze oefenwedstrijd mogelijk gemaakt kon worden.
Ook NEC bedankt voor deze wedstrijd en nuttige leerervaringen.

Begeleiding UDI’19 JO13-2