ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 JO13-2 speelt wedstrijd tegen PSV’er Joep Willems en NEC’er Midas Kardol

- Algemeen - Jeugd

Binnen de jeugdafdeling van UDI’19 zijn er een aantal spelers naar PSV, FC den Bosch, Vitesse en NEC gegaan. Twee keer per jaar nemen we contact op met deze spelers en zijn we erg benieuwd hoe het met ze gaat. Ook proberen we een vriendschappelijke wedstrijd te organiseren voor deze spelers zodat we ze weer een keer op het veld kunnen staan tegen hun oude voetbalvriendjes.

Midas Kardol speelt nu voor het 4e seizoen vanaf 2014 bij NEC. Daar komt hij momenteel uit voor de JO11 Top! Daar heeft Midas enorm veel progressie geboekt. Zowel in de verdediging als op het middenveld staat hij z’n mannetje. Midas is een echte winnaar, met z’n leergierigheid, mooie trap en spelinzicht wil hij het 1e elftal van NEC halen. Midas is vaak bij UDI’19 te vinden waar hij zich helemaal thuis voelt. Dan is hij bij zijn beide broertjes Dimo en Melle bij UDI’19 aan het aanmoedigen en trapt hijzelf nog een balletje op het pannaveldje bij UDI’19. Altijd maar beter worden is z’n motto. Midas kijkt uit naar het wedstijdje tegen de JO13-2.

Joep Willems was 5 jaar toen hij begon met voetballen bij SCMH in Mariaheide. Een paar jaar geleden maakte hij de overstap naar UDI’19. Vorig seizoen kwam als Joep JO10 speler direct in de JO11. Superblij en vol enthousiaste werd Joep met de week beter en werd hij gescout door PSV. Na een aantal trainingen en oefenwedstrijden kreeg hij te horen dat hij de overstap kon maken. Een mooie droom kwam uit en er werd een contract getekend voor twee jaar.

Hij traint nu 3 dagen per week bij PSV, fundament Nijmegen. Volgend jaar rond deze tijd zal er gekeken worden of hij de jeugdopleiding in Eindhoven mag voortzetten. De wedstijden die op zaterdagen gespeeld worden op de Herdgang vindt hij toch wel het leukst. Joep heeft enorm naar zijn zin bij PSV en moest hier met name de eerste weken wennen aan het hoge niveau. Hij speelt nu als spits bij PSV JO-11. Zijn record bij PSV is op dit moment 7 goals in een wedstrijd. Ooit hoopt hij zijn debuut te maken in het eerste elftal van PSV. Mocht het volgend jaar ophouden dan zal hij enorm balen, maar dan heeft hij wel in de afgelopen jaren veel geleerd en een super tijd gehad bij PSV! Misschien krijgt hij daarna nog een mogelijkheid om te mogen voetballen bij een andere BVO club en anders komen we met alle plezier weer terug naar UDI’19 met in ieder geval een hele mooie ervaring rijker.

Op woensdag 7 maart speelt om 17.00 uur PSV O11 met Joep Willems (vorig seizoen UDI’19 JO11-1) bij UDI’19 tegen JO13-2 een 9:9 wedstrijd (4 x 17,5 minuut).

Op dinsdag 17 april speelt UDI’19 JO13-2 een 11:11 wedstrijd bij UDI'19 tegen NEC JO11 met Midas Kardol in de gelederen.

Met vriendelijke groet,
Technisch Coördinator Onderbouw UDI’19 Eric van Gogh

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.