ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI'19 VR1 door naar de finale districtsbeker!

Algemeen - Vrouwen

Dinsdag 24 april speelden onze VR1 de halve finale voor de beker in Zeilberg tegen de VR1 van sv Zeilberg en wonnen met 4-1.

Al vroeg in de wedstrijd was er een kans voor de dames van ZSV. Deze werd door 9 UDI verdedigende dames gekeerd. Maar niet heel veel later mocht de keepster van ZSV de bal uit het net rapen. Lieke legde de bal overtuigend tegen het net. De wedstrijd lijkt even gelijk op te gaan. De nr. 11 van de Zeilbergse dames is een gedreven dame met nogal wat techniek in huis. Maar met Lesley-Anne die haar geen centimeter ruimte gaf de gehele wedstrijd was dat gevaar geweken. Nog voor rust weet ook Nalini de bal achter de keepster te plaatsen. 

In de rust werden de dames opnieuw op scherp gezet door Coach Janine Rongen. We waren de Zeilbergse dames al eerder tegenkomen dit seizoen. Toen stonden zij met 0-3 voor in Uden en hebben de meiden van UDI'19 dit gekeerd tot een 5-3 winst. Dat zijn de dames van Z  o SV en hun coach vast niet vergeten. En dus zullen zij er vol voor gaan. De strijd wordt wat fysieker. Onze dames geven ze echter weinig ruimte. Kort na rust weet Iris de 0-3 binnen te schieten. Toch blijven de speelsters van Zeilberg terug vechten. Ze scoren de 1-3. Even nadien is Lieke 2 speelsters van Zeilberg de baas en schiet de 1-4 binnen. Dat zal de eindstand van de wedstrijd worden. Natuurlijk willen we de andere dames van UDI niet tekort doen, ook zij speelden goed. Er werd geweldig verdedigd, opgebouwd, goed aangevallen en als een team gespeeld. Een team en prestatie om trots op te zijn.

Gefeliciteerd dames! Op naar de finale op 3 Juni in Oeffelt.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.