ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU 

Voorafgaand aan de wedstrijd UDI’19/CSU – VC Vlissingen was het gezellig druk in de bestuurskamer/sponsorhome van de thuisclub. Voor het tweede weekeind op rij werden er nieuwe contracten ondertekend bij de ambitieuze club uit Uden. Deze keer ondertekende drie sponsoren een contract voor een termijn van een jaar of langer.

Voorzitter Paul Rϋpp heette iedereen van harte welkom namens het bestuur en de sponsorcommissie en in het bijzonder de sponsoren die vandaag een contract ondertekenen. “Hij is blij met de sponsors, die een onmisbare bijdrage leveren aan de vereniging. UDI’19/CSU is een toonaangevende vereniging in de regio Uden, die zowel jeugd- recreatie- als topvoetbal verder wil ontwikkelen. Dankzij onze sponsoren kunnen wij het beleid dat wij voor ogen hebben verder doorvoeren”.


Theater Markant UdenAls eerste ondertekende en verlengde eigenaar Cor van der Heijden en directeur Jan Wouda van Theater Markant gezamenlijk wederom een driejarig contract. Theater Markant beschikt over een theaterzaal met ruim 680 stoelen, een concertzaal voor 1100 gasten, ruime foyers en een sfeervol restaurant Cusco. Theater Markant Uden is de ontmoetingsplek voor Uden en omgeving. Voor een avond uit, bent u hier aan het juiste adres.

Personato Werving- en SelectiesVervolgens onde rtekenden Personato vertegenwoordigd door de heren Luuk Bongers en Joris van den Beuken een  eenjarig businessclub contract dat loopt tot medio 2018. Personato assisteert bedrijven bij een kwalitatieve werving en selectie van hun personeel op MBO, HBO en Academisch niveau. Personato biedt mogelijkheden voor detachering, het vast in dienst nemen van personeel, of het uitbesteden van het volledige recruitment.


Rabobank Uden VeghelAls laatste werd het contract van Rabobank Uden Veghel als maatschappelijk sponsor van UDI’19/CSU met drie seizoenen verlengd. Deze verbintenis werd ondertekend door Erik Jansen directievoorzitter Rabobank Uden Veghel. Het verenigingsleven vormt het hart van het sponsorbeleid van de Rabobank. Zij ondersteunen sport en cultuur in de breedste zin van het woord. Dat doen ze  niet incidenteel, maar ook langdurig. Zo versterken zij de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. 

Het bestuur en de sponsorcommissie zijn de sponsoren dankbaar voor de financiële bijdrage voor de ontwikkeling van de club.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.