ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Onder toeziend oog van bestuursleden, sponsoren, business club leden en andere genodigden werden er in de bestuurskamer zondagmiddag jl vooraf aan de wedstrijd UDI’19/CSU – vv Gemert wederom nieuwe contracten ondertekend. Na de ondertekening van de contracten waren de sponsoren het unaniem met elkaar eens dat UDI’19/CSU een prachtige club is met een betrokken achterban. Het is dan ook fijn en vermeldenswaardig dat er zoveel bedrijven in de regio Noord-Oost Brabant zijn die  UDI’19/CSU een warm hart toedragen en deze vereniging financieel willen ondersteunen. Namens  UDI’19/CSU voorzitter Paul Rϋpp hiervoor hartelijk dank.
 


Peka Kroef opnieuw als sponsor aan UDI’19/CSU verbondenPeka Kroef gevestigd aan de Beukenlaan 61 in Odiliapeel verlengde een bestaande sponsorovereenkomst met drie jaar. Henry Ermers, Financieel Directeur ondertekende met zijn handtekening het contract.

Specialist sinds 1970
Peka Kroef verwerkt aardappels tot twee halffabricaten: het koelvers kort houdbaar product en het koelvers lang houdbaar product. Sinds 1970 heeft Peka Kroef hiermee een nieuw marktsegment ontwikkeld: de vers gekookte en vervolgens gekoelde aardappelen. Zij  zijn daarin grensverleggend, maar dit is geen doel op zich. Zij doen dit om steeds nieuwe recepten, producten en productiemethoden te ontwikkelen, waarmee zij de klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. Op verzoek van een klant of omdat zij een behoefte zien in de markt. Zoals alleen een specialist dat kan. De kwaliteit van het product en de flexibiliteit om in te spelen op de behoeften van een klant, zowel voor Foodservice, Retail en Consumenten, is de grote kracht van Peka Kroef.


Aannemingsbedrijf Cornelissen uit Zeeland verlengt overeenkomst

Cornelissen aannemingsbedrijf uit Zeeland verlengde haar overeenkomst met UDI’19/CSU. Commercieel directeur Michiel van Summeren ging met zijn handtekening een Platina Business club contract aan. Cornelissen is een maatschappelijk betrokken sponsor, naast sponsoring van UDI’19/CSU is het bedrijf hoofdsponsor van  voetbalvereniging Festilent uit Zeeland en sponsor bij wielerploeg ZZPR Orange Babies.

Meer dan funderingen leggen
Aannemingsbedrijf Cornelissen is gevestigd aan de Boekelsedijk 22a en is er een met historie. Het werd opgericht op 14 april 1949 en heeft momenteel ca. 100 ervaren en vakbekwame medewerkers in dienst. Bij aannemingsbedrijf Cornelissen is bouwen  meer dan het leggen van funderingen, meer dan enkel het kunnen lezen van een tekening en meer dan het leveren van maatwerk. Bouwen is vooral een vak geworden van plannen, organiseren en coördineren. Dit geldt voor een verbouwing, de bouw van een nieuwe woning maar ook zeker als het gaat om grote utiliteitsprojecten, zoals kantoren, scholen en verzorgingshuizen.

 


Sponsorovereenkomst met HR5 voor beide partijen een opsteker

Ook werd er nieuw sponsorcontract ondertekend met HR5 door directeur de heer Art Alders. Na jaren Business club lid te zijn geweest heeft HR5 besloten een stersponsorschap voor drie jaar met UDI’19/CSU aan te gaan.

Ontstaan van HR5
HR5 is het idee van enkele HR experts met een jarenlange ervaring bij middelgrote en grotere ondernemingen. Tijdens die carrière viel het hen op dat er een grote kenniskloof ontstond op HR gebied tussen grotere en kleinere MKB bedrijven. Het waren vooral de online mogelijkheden die hen deed besluiten om deze kenniskloof te dichten. “De beste HR kennis beschikbaar maken voor iedereen”. Dat is het motief en de drijfveer van HR5.


Reclamebord overeenkomst met Accountants Kantoor De Groot - AKDG

Mathieu de Groot eigenaar van  Accountantskantoor De Groot - AKDG, verlengde zondagmiddag zijn reclamebordovereenkomst met UDI’19/CSU voor drie seizoenen.

Fulltime ondernemer
Accountants Kantoor De Groot is gestart vanuit persoonlijke drang naar ontwikkeling en met het doel het beter te doen dan de collega’s in de accountants- en adviesmarkt. Inmiddels telt het kantoor zes medewerkers en is gevestigd aan de Vloetrand 2 in Volkel.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.