ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling verlengt sponsorcontract

Algemeen - Sponsoring

Voorafgaand aan de wedstrijd UDI’19/CSU – Jong FC Den Bosch was er wederom een sponsor die een sponsorcontract ondertekende in de bestuurskamer van UDI’19.
 

 

Nu was het Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling uit Schaijk die het sponsorschap met 5 jaar verlengde ondertekende. Voorzitter Ben Tuithof heette directeur Arno van Heijden van harte welkom namens het bestuur en sponsorcommissie. “UDI’19 heeft een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, die we verder aan het ontwikkelen zijn. Het is belangrijk dat we sponsors hebben die met dezelfde visie de maatschappij inkijken. Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling spant zich in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Niet alleen in de manier van bouwen, ook hoe zij businessmodellen ontwikkelt. Deze visie sluit goed aan bij UDI’19.”

Van der Heijden had daar het volgende aan toe te voegen: “Ik kom graag bij UDI’19. Mijn jongste zoon voetbalt hier en de anderen hebben hier ook gespeeld. Ik vind het geweldig om hier te komen kijken. Daarnaast heb ik twee jaar geleden een trainerscursus mogen volgen, waarin ik de andere kant van de club heb ervaren. Het is heel bijzonder om het teamgevoel en trainingsgevoel dat hier leeft te ervaren. Dat ondersteunen we graag.”

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.