ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Veel publiek bij geslaagde Playbackshow

Algemeen

Wie denkt dat de voetballers of voetbalsters van UDI’19/CSU alleen tegen een balletje aan kunnen trappen, hebben het helemaal mis.

Tijdens een groots opgezette playbackshow liet men zaterdagavond zien dat er ook met de creatieve en muzikale kwaliteiten niets mis is. Er zal nog veel nagepraat worden over de vele mooie, gekke, hilarische en flitsende acts.

Het was druk, zenuwslopend, gezellig en spannend in het clubhuis van UDI’19/CSU.

  • Druk door het in grote getale toegestroomde publiek.
  • Zenuwslopend voor de deelnemers voor aanvang van het optreden.
  • Gezellig door de vele leuke optredens in combinatie met de gekozen muziek en spannend na afloop, hebben we prijs?

De avond werd gepresenteerd door Joost van Oort. Hij praatte de avond geweldig aan elkaar. Fons Boekelder, één van de organisatoren van de Playbackshow, kijkt terug op een mooie avond. “De acts waren van een hoog niveau! De combinatie van een goede presentatie, muziek en acts maakt zo’n avond tot een succes”. Het was dan ook voor de jury bestaande uit Kitty Goverde, Frankie Rokven en Ad van der Weele  lastig om een winnaar te kiezen, want het lag allemaal erg dicht bij elkaar. De uiteindelijke winnaar werd Toon Hermans vertolkt door John van de Burgt met het nummer “Wat ruist er door het struikgewas”.

Tijdens de pauze en na afloop maakten Brian Voet en DJ Ramon van de Besselaar er een enorm feest van. Dat deze avond kon slagen is te danken aan sponsor Theo van Gerwen van Workpol, de inzet van fotograaf Wim de Pree, vrijwilligers en de uitstekende bediening van bar en keukenpersoneel.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.