ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vriendinnentraining erg gezellig en goed geslaagd!

- Algemeen - Jeugd

Op deze mooie vrijdagavond (18 mei j.l.) hebben bijna 30 meiden genoten van de training, die zij hebben gekregen van een aantal enthousiaste dames van ons Vrouwen 1 elftal.

Natuurlijk begon de training met een goede warming up waar de meeste meiden al een mooie rode kleur van inspanning op de wangen van kregen. Daarna werd de groep gesplitst in 3 groepen, die 3 verschillende oefeningen gingen doen: ‘n loop oefening waarna schoten op doel gemaakt werden,  ‘n  oefening waar de controle over de bal geoefend werd en de volgende een klein partijtje. Elke 15 minuten werd er door gewisseld, zodat elke groep elke oefening gedaan had. Het laatste kwartier werd het veld gesplitst zodat de meiden een partijtje konden voetballen.

Zonder presentje geen prentje: alle meiden kregen nog een leuke sleutelhanger en een sporthaarbandje, waarna een vrolijke groepsfoto gemaakt werd.  Even afsluiten op het terras met ranja of thee en een soesje en voldaan naar huis. Een geslaagde avond met enthousiaste meiden!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.