ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Vrouwen- en Meisjesafdeling is op zoek naar vrijwilligers!

Algemeen - Vrouwen

Het Vrouwen- en Meisjesvoetbal in Nederland zit in de lift. Na het behalen van de Europese titel door de Oranje Vrouwen is de groei die in de afgelopen jaren was ingezet in een stroomversnelling geraakt. Ook bij UDI’19 kunnen we hierover meepraten.

In de Regio Uden vinden steeds meer Meisjes hun weg naar het Voetbal. Dit uit zich in een groeiend aantal aanmeldingen van Vrouwen en Meisjes bij onze vereniging.
De Vrouwen- en Meisjesafdeling binnen UDI’19 bestaat uit tientallen vrijwilligers en houdt zich bezig met het faciliteren van de benodigdheden om alle Meisjes en Vrouwen binnen onze verenging te kunnen laten genieten van hun favoriete sport. 

Om de groei van het aantal Meisjes in de komende jaren verder te kunnen begeleiden is de Vrouwen- en Meisjesafdeling op zoek naar diverse vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze afdeling. 

Draag jij het Vrouwenvoetbal en UDI’19 een warm hart toe?

Dan roepen wij jou op om onze afdeling te komen versterken! 

Neem contact op met Inge van de Burgt co.vrouwen.meiden@udi19.nl of Michel Theunisz tco.vrouwen.meiden@udi19.nl om te horen welke posities er open zijn binnen de afdeling en hopelijk zien we jou dan binnenkort terug als lid van onze afdeling en draag jij bij aan de groei van de afdeling. 

De Vrouwen- en Meisjesafdeling van UDI’19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.